Döbelnsgatan 56 Vasastan
Vasastan

Döbelnsgatan 56

Högst upp med milsvid utsikt och tillgång till terrass

Såld

Högst upp med milsvid utsikt och tillgång till terrass

Romantiskt studio högst upp ovanför takåsarna med tillgång till 50 kvm takterrass. Panoramafönster med burspråk suddar ut gränserna mellan ute och inne. Milsvid utsikt över staden med landmärken som Stadshuset och Gröna Lund. De generösa fönsterpartierna ger stor frihetskänsla och gör att lägenheten känns större än den faktiska ytan. Elegant inredd i smakfull design och fina materialval. Optimala sällskapsytor med kök och vardagsrum i välplanerad öppen planlösning. Avskild sovalkov med plats för dubbelsäng, rymligt badrum och gott om förvaring i klädkammare. Välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Idylliskt och tyst läge nära Vanadislunden och stora Hagaparken, en minut från Odengatan. Sibirien har ett stort utbud av trevliga restauranger, affärer och annan service. De flesta innerstadsbussar passerar samt det är nära till T-bana och citybanan med tåg till Arlanda.

PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Om du är på hemnet, så KLICKA på "LÄS MER HOS MÄKLAREN" (gröna knappen). När du är på mäklarens sida, KLICKA "BOKA" (Lila knappen). Varmt Välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 875 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Litzén

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.