Stagneliusvägen 32, 2 tr Kungsholmen - Fredhäll
Kungsholmen - Fredhäll

Stagneliusvägen 32, 2 tr

Balkong om 6,5 kvm med eftermiddags- och kvällssol

Såld

Balkong om 6,5 kvm med eftermiddags- och kvällssol

Underbar, stor balkong med eftermiddags- och kvällssol samt grönskande parkutsikt. Ljus och rymlig hörnlägenhet med stora ljusinsläppande fönsterpartier med utsikt mot park med vackra träd. En rymlig bostad med ett stort ljust vardagsrum, fullskaligt kök med ordentlig matplats, renoverat helkaklat badrum, en smart arbetshörna och rymliga inbyggda garderober i original.
En idé skulle kunna vara att göra om lägenheten till en riktigt bra 2:a som blir rymlig för 2 personer (vilket flera gjort i huset). Välskött förening med ett vackert tidsenligt renoverat trapphus och säkerhetsdörrar i matchande stil. Ca 5 min till både härliga Fredhällsklipporna med bad och till livsmedelsbutiken Hemköp och flera busslinjer. Ytterligare några minuter bort finns charmiga restaurang Solstugans terrasser med utsikt över Mälaren. Promenadavstånd till tunnelbanan både i Kristineberg och Thorildsplan.

PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Klicka på boka. (Om du är på hemnet, så klicka först på "Läs mer hos mäklaren").

Visa mer
Slutpris

3 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.