Kungsholmen /Nedre Kungsholmen

Ture Nermans Gränd 6, 3½ tr

Välplanerad, renoverad & charmig funkis-1:a i centralt & tyst läge nära vattnet!

SÅLD

Välplanerad, renoverad & charmig funkis-1:a i centralt & tyst läge nära vattnet!

Varmt välkommen till denna underbara funkislägenhet om 1 rum och kök som verkligen är ett hem att njuta av, att längta hem till och att vara stolt över!
Attraktivt och centralt belägen bostad mot en mysig, grönskande och trafikfri gränd på trevliga nedre Kungsholmen, endast ett kvarter till Riddarfjärdens rogivande vatten och två kvarter till innerstadspulsen vid Fridhemsplan som är Kungsholmens hjärta. Bostaden erbjuder den optimala kombinationen av ett rofyllt tyst boende och en bekväm närhet till precis allt man behöver och kan önska sig. Däribland mängder av trendsäkra butiker, väldoftande bagerier, mysiga kaféer, välrenommerade restauranger, hippa barer, internationella hotellounger samt mycket bra kollektivtrafik i form av både gröna och blåa tunnelbanelinjer och mängder av bussar, bl a stomnätbussarna 1, 3 och 4, samt även flygbussarna till/från Arlanda flygplats.
Det är ett tryggt boende i lugnt kvarter med praktisk närhet även till stora grönskande parker, välutrustade träningsanläggningar, inomhusbad och utomhusbad samt bara en minuts promenad ner till den idylliska strandpromenaden/joggingstråket vid Norr Mälarstrand utmed Riddarfjärdens glittrande vatten.
Härligt ljus och fridfull bostad tack vare det höga läget på 3½ tr i väster med fint solljus in på eftermiddagar och kvällar. Från både vardagsrumsfönstret och köksfönstret har man trevlig utsikt mot den rogivande himlen, takåsar, vackra äldre hus och den lummiga gränden.
En mycket välplanerad, lättmöblerad och luftig 1:a med 26 yteffektiva m² som på bra vis inrymmer allt en bostad behöver. Den består av ett stort och väldisponerat rum som rymmer både vardagsrumsmöbler, tv, matplats och säng, ett riktigt kök med fönster, en hall för ytterkläder, ett badrum/wc med badkar, två rejäla inbyggda garderober med gott om plats för massor av kläder, skor och accessoarer samt lämpliga platser i bostaden för lösa förvaringsmöbler.
Snygg lägenhet som är stilsäkert färgsatt med hjälp av professionell inredare och blivit smakfullt renoverad med bl a helt nyslipade/vitlaserade furugolv överallt, helt nymålade väggar/tak/snickerier överallt, stilrent kök som är uppfräschat samt uppfräschat badrum/wc med tidlösa färg-/materialval.
Utsökt funkislägenhet anno 1930 som är både fin, representativ och varmt hemtrevlig med bevarad tidstypisk äldre charm i form av ursprungliga furutiljor, profilerade golvsocklar/dörrfoder, speglade originaldörrar överallt, tjocka fönsterbänkar i polerad natursten, kromade fönsterspanjoletter, ursprungliga inluftsventiler i polerad mässing, tavellister, hålkälslister, takrosetter samt rejäl takhöjd i hela bostaden, vilken ger den en skön känsla av rymd.
Stiligt och välbevarat funkishus som redan har genomgått omfattande renoveringar och nu är i gott skick.
En stor, gammal, välskött och äkta bostadsrättsförening med väldigt bra ekonomi som äger tomtmarken, d v s ej tomträtt och således ingen tomträttsavgäld. I den extremt låga avgiften om bara 634 kr/månad ingår både elabonnemang, bredband, ip-telefon, kabel-tv, värme och vatten.
Säljaren av saluförd bostad erbjuder köparen möjligheten att själv välja mellan omgående, normalt eller sent tillträdesdatum.
OBS! Möjlighet att hyra garageplats i föreningens varmgarage för endast 1 300 kr/mån inom kort.

Visa mer
Slutpris

3 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Jimmy Henricson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.