Ringvägen 60 Södermalm
Södermalm

Ringvägen 60

Välplanerad 1,5:a med fantastiskt gavelläge!

Såld

Välplanerad 1,5:a med fantastiskt gavelläge!

Välkommen till denna fantastiska 1,5:a på trivsamma Södermalm. Tyst och fridfull bostad som ligger i den del av huset som vetter bort från Ringvägen och således saknar direkt kontakt med trafiken på Ringvägen. Lägenheten ligger i suterräng, vilket gör att det faktiska våningsplanet är beläget 2 trappor ovan mark höjdmässigt.

Lägenheten är välplanerad med ett stort och rymligt vardagsrum, väldisponerad sovdel med plats för exempelvis garderober eller arbetsplats, stilfullt och nyrenoverat kök, helkaklat badrum med dusch samt en rymlig och välkomnande hall.
Tack vare bostadens gavelläge samt fönster i två väderstreck ges ett rikligt ljusinsläpp i hela lägenheten, samt en känsla av rymd. Den väl tilltagna klädkammaren erbjuder smarta förvaringslösningar.
Sammanfattningsvis är denna bostad kvadratsmart och välplanerad och passar utmärkt för både paret och ensamhushållet.

I den låga avgiften ingår bredband!
Föreningen är välskött med god ekonomi.
Tillträde till lägenheten är flexibelt!

I denna fina lägenhet bor du lugnt och trivsamt mitt i innerstan, med några minuters promenad från Årstaviken som erbjuder bad, härliga promenadstråk, kolonilotter, båtklubb och mysiga barer och ett stenkast bort finns grönskande Tantolunden.
Närområdet erbjuder ett stort utbud av mysiga restauranger, barer, caféer, matvarubutiker och systembolag. I nära anslutning till bostaden finner du Eriksdalshallen med både inomhus- och utomhusbad, gym samt badminton och vid Södra Station finns ett Sats. Mariatorget når du med en kort promenad, där ännu fler mysiga restauranger, caféer och butiker finns.

Kommunikationerna i området är väldigt goda med tunnelbana från Skanstull och pendeltåg från Södra station bara några minuter bort. Även bussförbindelserna är mycket bra, du finner buss 3 och 4:s hållplats endast 50 meter från byggnaden, där buss 4 når Radiohuset och Gullmarsplan och buss 3 går till Karolinska från Södersjukhuset.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Visa mer
Slutpris

3 400 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Sjögren

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.