Stagneliusvägen 32 Kungsholmen - Fredhäll
Kungsholmen - Fredhäll

Stagneliusvägen 32

Fritt läge mot vacker trädslänt

Såld

Fritt läge mot vacker trädslänt

VISNING sön 28/2, kl 13-14 samt mån 1/3, kl 17:30-18, boka en slottid i objektsbeskrivningen på mäklarens hemsida. Ljus och rymlig bostad med stora ljusinsläppande fönsterpartier i fritt läge med utsikt mot vackra träd samt grönskande slänt sommartid. En rymlig bostad med ett fullskaligt kök med ordentlig matplats. En idé skulle kunna vara att göra om lägenheten till en riktigt bra 2:a som blir rymlig för 2 personer (grannlägenheten är ombyggd till 2:a). Fint renoverat badrum och renoverade innertak, i övrigt har bostaden äldre ytskikt i välhållet skick. Lägenheten ligger en våning upp från marken med ingång från entréplanet, då huset har ett suterrängplan med lägenheter under denna bostad. Välskött förening med ett vackert tidsenligt renoverat trapphus och säkerhetsdörrar i matchande stil. Ca 5 min till både härliga Fredhällsklipporna med bad och till livsmedelsbutiken Hemköp och flera busslinjer. Ytterligare några minuter bort finns charmiga restaurang Solstugans terrasser med utsikt över Mälaren. Promenadavstånd till tunnelbanan både i Kristineberg och Thorildsplan.
PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Klicka på boka. (Om du är på hemnet, så klicka först på "Läs mer hos mäklaren").

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Michael Schlumpf

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.