Bergsgatan 55, 1 tr Kungsholmen
Kungsholmen

Bergsgatan 55, 1 tr

Vacker 1920-tals bostad med parkutsikt

Såld

Vacker 1920-tals bostad med parkutsikt

Attraktivt och lugnt läge mitt emot Kronobergsparken vid Rådhuset på Nedre Kungsholmen med närhet till Riddarfjärden och Kungsholmstorg. Promenadavstånd även till city och centralen. Välkommen till denna fint renoverade bostad med tidstypiska 1920-talsdetaljer och härlig utsikt mot Kronobergsparken. Ljus bostad med hög, rymdgivande takhöjd, stort vardagsrum, fina trägolv, dels s k tiljor, dels fiskbensmönstrad stavparkett, vackra spröjsade fönster med djupa fönsternischer, takrosetter, speglade dörrar, pardörrar och fina mässingshandtag. Snyggt renoverat kök med luckor i grå nyans samt badrum med tvättmaskin. Lägenheten är en 2,5:a som används som en 3:a. Halvrummet/innerrummet passar utmärkt som arbetsrum, sovrum eller gästrum med plats för en dubbelsäng. Brf Bergsfallet 10 är en s k äkta bostadsrättsförening som äger marken, har god ekonomi och ett vackert, renoverat hus.

PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Klicka på boka. (Om du är på hemnet, så klicka först på "Läs mer hos mäklaren").

Visa mer
Slutpris

7 170 000 kr

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.