Wivalliusgatan 15, 5tr Kungsholmen
Kungsholmen

Wivalliusgatan 15, 5tr

Sjöläge med terrassliknande balkong och sol året om!

Såld

Sjöläge med terrassliknande balkong och sol året om!

Fantastisk våning högt upp i huset med underbar utsikt över Mälarens glittrande vatten, Långholmen och Västerbron. Bostaden som har fönster i tre väderstreck badar i ljus från morgon till kväll. Detta är den idealiska lägenheten som passar alla, från den stora familjen till paret som vill ha utrymme för större bjudningar. Generöst, genomgående sällskapsrum med plats för flera sittgrupper, upp till fyra möjliga sovrum, badrum och separat gästtoalett. Stor terrassliknande balkong som är helt insynsskyddad och plats för sittgrupp som kan nyttjas stora delar av året då den är försedd med öppningsbara glaspartier. Lägenheten är i mycket gott skick och har renoverats i omgångar från 2010 och framåt. Senast, 2017, installerades nya ekgolv i alla rum, väggar tapetserades och dimmers installerades. Samtidigt har man bevarat stilen från byggåret och låtit dörrar och all annan fast inredning som den i serveringsgången och sovrummen vara orörda och enbart renoverat ytskicken på desamma. Fastigheten har ett idylliskt läge med lummig, parkliknande trädgård utmed strandpromenaden i välskött, äkta förening som äger marken och som har god ekonomi. Stort garage med många p-platser till medlemmarnas förfogande. Varmt välkomna på visning!
Obs! Vi har full respekt för att en del av våra spekulanter känner en oro inför spridningen av Covid 19 så vi erbjuder även privata visningar som komplement till de planerade öppna visningarna. Kontakta mäklaren för att boka privat visning.

Visa mer
Slutpris

10 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Noziglia

Anna Noziglia

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.