Vitalisvägen 3, vån 2 Kungsholmen - Fredhäll
Kungsholmen - Fredhäll

Vitalisvägen 3, vån 2

2:a med fullstort sovrum och grönskande parkutsikt!

Såld

2:a med fullstort sovrum och grönskande parkutsikt!

Helt perfekt planerad 2:a med stora fönsterpartier och underbart ljusinsläpp. Unik bostad med parkutsikt från alla fönster - bästa läget i föreningen, helt utan insyn. Fullstort sovrum, smart kök med vackra, speglade pardörrar i original i bred öppning mot det luftiga vardagsrummet. Fina, bevarade detaljer i original från byggåret 1931, t ex trägolv, s k tiljor, speglade dörrar och lister, djupa och breda fönsterbänkar i vacker kolmårdsmarmor och en hög rymdgivande takhöjd. Mycket ljus lägenhet med generösa fönsterpartier samt gott om garderober och förvaringsutrymmen. Perfekt läge i lugna gemytliga kvarter med 400 m till t-banan, grönskande Fredhällsparken utanför fönstren och Mälarens glittrande vatten ett stenkast från porten. Här bor du i en av Stockholms äldsta och största bostadsrättsföreningar. Mycket stabil och välskött förening med god ekonomi och som äger marken.
PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Klicka på boka. (Om du är på hemnet, så klicka först på "Läs mer hos mäklaren". Hjärtligt välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 465 000 kr

Ansvarig mäklare
Michael Schlumpf

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.