Broslättsgatan 29 Mölndal Centrum
Mölndal Centrum

Broslättsgatan 29

Till salu

I omtyckta Brf Lobelia från 2022 finns denna moderna och välplanerade tvårumslägenhet om 58 kvm högst upp i huset på våning 9. Alla material är valda med omsorg för att hålla en hög standard och funktionalitet med stilren design. Lägenheten har en slående takhöjd om ca 2,7 meter som tillsammans med stora fönster skapar en ljus och rymlig känsla. Den väl tilltagna balkongen i söderläge fyller sin funktion som extra rum till lägenheten under hela sommaren. En perfekt plats för avkoppling med sin otroliga vy.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 3 295 000 kr
  • Boarea: 58 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 9 av 9, hiss finns
  • Avgift: 4 096 kr I avgift ingår väme. Individuell mätning av kall och varmvatten samt hushållsel.
  • Förening: Riksbyggen Brf Lobelia
  • Byggnadsår: 2021
  • Område: Mölndal Centrum, Mölndal

3 295 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jimmy Thoren

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Broslättsgatan 29

Välkomna in i denna välplanerade tvårumslägenhet! Lägenheten genomsyras av ljusa ytskikt, parkettgolv och bra förvaringsmöjligheter.

Entréhall med parkettgolv och avhängningsyta för ytterkläder och skor. Samt garderober för extra förvaring

I direkt anslutning till hallen finns lägenhetens helkaklade badrum utrustat med golvvärme. Här finns wc, tvättställ, dusch samt tvättmaskin.

Lägenhetens hjärta är den halvöppna planlösningen mellan vardagsrum, matplats och kök. Köket har vita skåpsluckor, bänkskiva i mörkgrå laminat, vitt kakel över arbetsytorna samt gott om både arbetsytor och förvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, fläkt, ugn, mikro samt integrerad diskmaskin. Från vardagsrummet nås lägenhetens stora balkong i soligt söderläge.

Sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. I sovrummet finns en rymlig garderober för praktisk förvaring.

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jimmy Thoren

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Jimmy Thoren

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

I omtyckta Brf Lobelia från 2022 finns denna moderna och välplanerade tvårumslägenhet om 58 kvm högst upp i huset på våning 9. Alla material är valda med omsorg för att hålla en hög standard och funktionalitet med stilren design. Lägenheten har en slående takhöjd om ca 2,7 meter som tillsammans med stora fönster skapar en ljus och rymlig känsla. Den väl tilltagna balkongen i söderläge fyller sin funktion som extra rum till lägenheten under hela sommaren. En perfekt plats för avkoppling med sin otroliga vy.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 096 kr, I avgift ingår väme. Individuell mätning av kall och varmvatten samt hushållsel.
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m² föreningens information
Våning
9 av 9, hiss finns
Andel i förening
1,7411 %
Andel av årsavgift
1,966 %
Bilplats
I föreningen ingår medlemskap i bilpool under 4 år. Har du egen bil kan du hyra plats på föreningens låsta garageplan i grannhuset. Brf Lobelia har 31 garageplatser i samfälligheten Kummelns två garage - Östra och Västra Garaget. I garagen finns såväl vanliga bilplatser, MC-platser, handikapplatser samt elbilsplatser. När all byggnation i kvarteret är färdigställd kommer Brf Lobelia ha garageplatser både i Östra och Västra kvarterets garage. I nuläget kan plats hyras till en kostnad om 1 250 kr/månad (ca 500 kr påslag för laddplats). I dagsläget finns det lediga garageplatser.
Övrigt
Medlemskap i bilpool ingår under 5 år

Föreningen

Namn
Riksbyggen Brf Lobelia
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
60 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Brf Lobelia består av ett bostadshus på 9 plan med två trapphus. Huset innehåller totalt 60 lägenheter av varierande storlekar på 1-3 rok mellan 34 - 83 kvm. Huset är byggt intill Mölndals galleria. Solceller med en solcellsmodularea om 100 kvm finns monterat på taket. Till föreningen hör adresserna Broslättsgatan 27-29.
Information om månadsavgiften
Från och med den 1 februari 2023 har föreningen beslutat att höja månadsavgifterna med 5%. Utöver det har föreningen även beslutat att höja tarifferna för el från den 1 januari 2023 till 2,5 kr/kWh. Föreningen har elabonnemang och individuella mätare i respektive lägenhet.
Gårdsplats
Fin privat innergård mellan husen med sittgrupper, lekutrustning, pergola och grillplats. Innergården omges av grönska och ljudisolerande glasväggar mot gatan.
Gemensamma utrymmen
Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egen tvättutrustning. I Brf Lobelia har alla boende möjlighet att hyra den fina gemensamhetslokalen. Använd den för barnkalas, styrelsemöte eller boka den till dina övernattande gäster då de kommer på besök. I föreningen finns även två barnvagnsrum/rullstolsrum.
Parkering
Garage finns under huset. Gästparkering i närhet

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2021
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
Aluminiumbeklädda träfönster
VENTILATION
FTX-System
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
3 295 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,248%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 600 kr/år
vatten
2 400 kr/år
Försäkring
1 700 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
7 700 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person

Allmänt om området

Bredvid Mölndals galleria bor du mycket centralt med närhet till bland annat trevliga promenadstråk, vackra grönområden, bra kommunikationer Köpcentrum, caféer , vårdcentral och Mölndals sjukhus en kort promenad bort och Göteborgs city ligger inom pendlingsavstånd

Kommunikation

Med buss från närmsta hållplatsen når man centrala Göteborg på knappa halvtimmen. Kort cykelavstånd till Sisjöns badplats.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.