Ravinvägen 2 ELLÖS
ELLÖS

Ravinvägen 2

UPPLEV UNIKA BRF SJÖGÅRDEN, ELLÖS

Till salu

UPPLEV UNIKA BRF SJÖGÅRDEN, ELLÖS

Investeringsmöjlighet - äntligen en 1:a till salu i populära (och slutsålda) BRF Sjögården med havsnära lägenhetshotell i bostadsrättsform! Här har du chansen att förvärva en riktigt bra lägenhet med uteplats som vetter mot havet i väster med em-/kvällssol. I den låga avgiften ingår även wifi och parkering.

• Möjlighet att hyra ut genom hotellet (1 månads uthyrning betalar avgiften för 1 år)

• Frihet och inkomstpotential när du själv inte är här

• Möjlighet att hyra ett extra rum om du får gäster

• Tillgång till spaavdelning med pool, jacuzzi och bastu
https://brfsjogarden.com/

FÖRENINGEN
De 38 lägenheterna är belägna i det tidigare konferenshotellet Sjögården i centrala Ellös. Byggnaden består av tre våningsplan och lägenheterna kännetecknas av ett modernt boende där varje kvadratmeter utnyttjas effektivt. Nästan alla lägenheter har ett eller två sovrum, vardagsrum, badrum och kök. All utrustning är funktionell och håller god standard. Lägenheterna sträcker sig från cirka 25 till 90 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och i stort sett alla vetter mot havet. Här kan du odla växter, äta och umgås med vänner och familj.

UTHYRNING OM DU VILL
BRF Sjögården är en bostadsrättsförening med flera fördelar. Om du själv inte kan utnyttja din lägenhet kan den hyras ut via Hotell Varvet. Hyresintäkterna fördelas (50/50) mellan dig och hotellet. Förutom en möjlig intäktskälla innebär hotellupplägget att du får tillgång till tjänster som gör ditt eget boende bekvämare; till exempel städning, tvätt, sänglinne och handdukar, frukost och lunch. Får du besök kan du även boka extra rum för dina vänner, eller ta med dina kollegor på konferens i november. Hotellvärden sköter allt det praktiska med bokning, nycklar, städning och betalning. Hotellvärden ser även till att allt fungerar som det ska – när du själv inte är här – vilket ger dig en ökad trygghet.

Till föreningen hör också vissa lokaler, varav en hyrs ut till restaurang Varvet och en kommer hyras ut till spa- och poolavdelningen. Förutom tillgång till hotellservice skapar det full kontroll och extrainkomster till bostadsrättsföreningen

Visa mer

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 1 095 000 kr
  • Boarea: 24.5 kvm Bostadsrättsföreningen
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 1 av 3, hiss finns
  • Avgift: 1 500 kr
  • Förening: BRF Sjögården 1 i Ellös
  • Område: ELLÖS, Orust
utgångspris

1 095 000 kr

Visningar

28 Jun 18:00 - 18:30
Anmälan krävs
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Simon Svedlund

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Ravinvägen 2

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
1 500 kr
Antal rum
1 rum
Boarea
24.5 m² Bostadsrättsföreningen
Våning
1 av 3, hiss finns
Andel i förening
1,764 %

Föreningen

Namn
BRF Sjögården 1 i Ellös
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
38 lägenheter

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Ja

Ekonomi

utgångspris
1 095 000 kr
KOMMUNALSKATT
34,593%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
2 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
2 000 kr/år
Kommentar
Du som medlem behöver inte teckna eget avtal för elen, föreningen har ett kollektivt avtal för alla lägenheterna och lägenheterna får själva förbrukningen påförd på månadsavin.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.