Såld lägenhet på Ravinvägen 2 i ELLÖS
ELLÖS

Ravinvägen 2

UPPLEV UNIKA BRF SJÖGÅRDEN

Såld

UPPLEV UNIKA BRF SJÖGÅRDEN

Investeringsmöjlighet - äntligen en större 1:a till salu i populära (och slutsålda) BRF Sjögården med havsnära lägenhetshotell i bostadsrättsform! Här har du chansen att förvärva en riktigt bra lägenhet med bästa utsiktsläge mot havet och eftermiddags-/kvällssol från uteplatsen/balkongen. I den låga avgiften ingår även wifi och parkering.

• Möjlighet att hyra ut genom hotellet (1 månads uthyrning högsäsong betalar avgiften för 1 år)

• Frihet och inkomstpotential när du själv inte är här (nuvarande ägare har nyttjat den relativt mycket privat istället för att hyra ut, bland annat nästan en månad under högsäsong. Ändå har den genererat 53.414kr i intäkter till ägaren under 2021).

• Möjlighet att hyra ett extra rum om du får gäster

• Tillgång till spaavdelning med pool, jacuzzi och bastu
https://brfsjogarden.com/

FÖRENINGEN
De 38 lägenheterna är belägna i det tidigare konferenshotellet Sjögården i centrala Ellös. Byggnaden består av tre våningsplan och lägenheterna kännetecknas av ett modernt boende där varje kvadratmeter utnyttjas effektivt. Nästan alla lägenheter har ett eller två sovrum, vardagsrum, badrum och kök. All utrustning är funktionell och håller god standard. Lägenheterna sträcker sig från cirka 25 till 90 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och i stort sett alla vetter mot havet. Här kan du odla växter, äta och umgås med vänner och familj.

UTHYRNING OM DU VILL
BRF Sjögården är en bostadsrättsförening med flera fördelar. Om du själv inte kan utnyttja din lägenhet kan den hyras ut via Hotell Varvet. Intäkterna fördelas mellan dig och hotellet. Förutom en möjlig intäktskälla innebär hotellupplägget att du får tillgång till tjänster som gör ditt eget boende bekvämare; till exempel städning, tvätt, sänglinne och handdukar, frukost och lunch. Får du besök kan du även boka extra rum för dina vänner, eller ta med dina kollegor på konferens i november. Hotellvärden sköter allt det praktiska med bokning, nycklar, städning och betalning. Hotellvärden ser även till att allt fungerar som det ska – när du själv inte är här – vilket ger dig en ökad trygghet.

Till föreningen hör också vissa lokaler, varav en hyrs ut till restaurang Varvet och en till spa- och poolavdelningen. Förutom tillgång till hotellservice skapar det full kontroll och extrainkomster till bostadsrättsföreningen.

Visa mer
Slutpris

1 395 000 kr

Ansvarig mäklare

Simon Svedlund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.