GÖTEBORG

Parkgatan 8

Projekt Mangelrummet

Till salu

Projekt Mangelrummet

För dig som företag eller privatperson som söker ett byggprojekt i centrala stan - här kan du ha hittat rätt! Ca 45 kvm på källarplan fördelat på styrelserum, mangelrum, tvättstuga och torkrum kan nu köpas loss från föreningen och - förhoppningsvis med din hjälp - bli en stor 1:a eller liten 2:a.

VIKTIG INFO
*Köpet villkoras med att köparen får bygglov för ändrad användning - från lokal till bostadsrätt, inom en viss tid. Föreningen garanterar inte bygglov, grannlokalen i liknande utförande fick bygglov och omgjordes år 2015 till bostadsrätt. Det är du som köpare som står för bygglovskostnaderna oavsett utfall.
*Normalt sett får du räkna med att såväl finansiering utav köp som renovering sker med egna medel, då bankerna sällan lånar ut till projekt av denna karaktär
*Du står kort och gott för samtliga kostnader ombyggnationen innebär, även de indirekta såsom bygglovskostnader eller sådant som sedan normalt sett är föreningens ansvar, till exempel eventuellt byte av fönster, ventilation etc).
*Föreningen kommer ställa höga krav på såväl dig som de byggfirmor som är involverade, allt kommer regleras i avtalet er emellan.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 45 kvm
  • Våning: -1 av 5
  • Avgift: 3 000 kr Ungefärlig avgift. Definitiv avgift beräknas utefter faktiskt boarea efter uppmätning
  • Förening: Parkgatan 8
  • Område: GÖTEBORG, Göteborg

1 400 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Simon Svedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Parkgatan 8

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.