ELLÖS

Ravinvägen 2

UPPLEV UNIKA BRF SJÖGÅRDEN, ELLÖS

Till salu

UPPLEV UNIKA BRF SJÖGÅRDEN, ELLÖS

För dig som ställer höga krav - stor etagetvåa med två öppna spisar, en på vardera plan. Öppen planlösning, väl tilltagen uteplats med utsikt mot havet. I den låga avgiften ingår även wifi och parkering.

• Möjlighet att hyra ut genom hotellet
• Frihet och inkomstpotential när du själv inte är här
• Möjlighet att hyra ett extra rum om du får gäster
• Tillgång till spaavdelning med pool, jacuzzi och bastu
https://brfsjogarden.com/
Intresserad? Kontakta Johanna Wemmel, nyproduktionsansvarig +46 708 160767 eller ansvarig mäklare.

FÖRENINGEN
De 38 lägenheterna är belägna i det tidigare konferenshotellet Sjögården i centrala Ellös. Byggnaden består av tre våningsplan och lägenheterna kännetecknas av ett modernt boende där varje kvadratmeter utnyttjas effektivt. Nästan alla lägenheter har ett eller två sovrum, vardagsrum, badrum och kök. All utrustning är funktionell och håller god standard. Lägenheterna sträcker sig från cirka 25 till 90 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och i stort sett alla vetter mot havet. Här kan du odla växter, äta och umgås med vänner och familj.

UTHYRNING OM DU VILL
BRF Sjögården är en bostadsrättsförening med flera fördelar. Om du själv inte kan utnyttja din lägenhet kan den hyras ut via Hotell Varvet. Intäkterna fördelas mellan dig och hotellet. Förutom en möjlig intäktskälla innebär hotellupplägget att du får tillgång till tjänster som gör ditt eget boende bekvämare; till exempel städning, tvätt, sänglinne och handdukar, frukost och lunch. Får du besök kan du även boka extra rum för dina vänner, eller ta med dina kollegor på konferens i november. Hotellvärden sköter allt det praktiska med bokning, nycklar, städning och betalning. Hotellvärden ser även till att allt fungerar som det ska – när du själv inte är här – vilket ger dig en ökad trygghet.

Till föreningen hör också vissa lokaler, varav en hyrs ut till restaurang Varvet och en kommer hyras ut till spa- och poolavdelningen. Förutom tillgång till hotellservice skapar det full kontroll och extrainkomster till bostadsrättsföreningen

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 86.5 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 3, hiss finns
  • Avgift: 3 700 kr
  • Förening: BRF Sjögården
  • Byggnadsår: 2019, Huset har genomgått en totalrenovering
  • Område: ELLÖS, Orust

2 595 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Simon Svedlund

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Johanna Wemmel

Nyproduktionsansvarig, franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Ravinvägen 2

Lägenhet nr 111 i BRF Sjögården

Hall

Golv: Vinylgolv.
Vägg: Gipsad och målade.
Tak: Målad betong/gipsskiva

WC/Bad/Tvätt

Golv: Klinker med värme
Vägg: Kakel
Tak: Vitmålat
Övrigt: Badrumsskåp med belysning. Duschväggar av glas. WC stol.

Vardagsrum

Golv: Vinylgolv.
Vägg: Målade väggar.
Tak: Målad betong/gipsskiva
Öppen spis

Sovrum

Golv: Vinylgolv.
Vägg: Målade väggar.
Tak: Målad betong/gipsskiva.
Öppen spis

Kök

Golv: Vinylgolv.
Vägg: Gipsad och målade väggar
Tak: Vitmålat.
Övrigt: Kökssnickerier slät vit lucka HTH.
Kyl/frysfack.
Kombiugn.
Induktionshäll.
Kolfilterfläkt.
Diskmaskin Whirlpool

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Glittrande hav, lummiga skogar och pittoreska fiskelägen - Orust är en idyll mitt i Bohuslän.
Göteborg ligger bara en timme bort, men du kan enkelt leva livet, hela livet, på Sveriges tredje största ö. Här finns bland annat öppna trädgårdar, vandringsleder och grönska, gott om badmöjligheter vid badplatser och från Bohusläns släta klippor. Här finns också golfbanor och skyddade vikar som uppmuntrar till kajakpaddling och båtliv.

Vandra: Gå i skogen eller på klipporna. Pilgrimsleden, Orust Tvärs, Kuststigen, Svens altare Husebyleden, Kultehamn, Kråksundsgap eller Björnsundskanalen.

Shoppa: Hitta något till hemmet på Göksäter eller för magen i Saluhallen Tavlebod.

Träna: Några minuters promenad till gymmet i Ellös eller ta bilen till Havsbadet i Hälleviksstrand eller STC Training Club i Henån.

Paddla: Hyr en havskajak på Flatön eller i Stocken och paddla över spegelblanka vatten runt Flatön och Malö eller i öppen kust och havssjö.

Golf: Spela en runda på Orust golfklubb med havsutsikt från nästan alla hål eller på Allmags golfklubb på östra Orust nästa dag.

Caféer: Det finns flera mysiga caféer på Orust, varav några är värda en resa i sig. Töllås fårgård med utecafé; Tavlebords honungsgård, där du även kan se hur bisamhällets individer lever; Mias Sjöbod i en pytteliten sjöbod; Sestervik Konstgalleri med café och fantastisk utsikt över fjorden; Café Wintervallen på Gullholmen.

Parkering

Parkering ingår i avgiften

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.