Vespergränd 67 Norrviken
Norrviken

Vespergränd 67

Renoverat BR-radhus med balkong & uteplats i barnvänligt område!

Såld

Renoverat BR-radhus med balkong & uteplats i barnvänligt område!

Här erbjuds du ett hem i bästa läge med smakfulla färgval och en genomgående hög standard.

Entréplanet erbjuder en välkomnande öppen entrédel med bra avhängning i platsbyggd garderob. Ett snyggt designat kök från Kvik med integrerade vitvaror och en anslutande matplats. Ett stort vardagsrum med infälld belysning, plats för soffgrupp och utgång till altandäcket i s/v. I entréplanet har du också ett helkaklat badrum med badkar.

En trappa upp på övre plan finner du två rejäla sovrum i helt insynsskyddade lägen med stora inbyggda dubbelgarderober. Här har du också ett rejält badrum i snygg design med vägghängd wc, tvättmaskin och torktumlare samt en rymlig duschdel, allt helrenoverat 2017.

Centralt läge i Norrviken med gångavstånd till pendeltåg och bussar. Flera förskolor och skolor finns i området. Bra kommunikationer från Norrviken med pendeltåg till Stockholm C, tar ca 20 minuter. Cykelavstånd till Häggviks handelsplats och Sollentuna centrum. Arlanda nås på ca 25 minuter via E4:an med bil.

Flera idrottsanläggningar finns i närheten: Sollentunavallen/Sollentuna IP med möjlighet till fotboll, friidrott, ishockey och bandy samt ett flertal inomhusarenor. Norrviken och Edsviken erbjuder plogade isar på vintern för långfärdsskridsko (med möjlighet att åka ända in till Stockholm via Brunnsviken). Gångavstånd till Järvafältets naturområde med motionsspår, ute-gym, Överby Ridstall, cykelslingor, svampplockning och badsjöar etc. samt golfbanorna Sollentuna GK och Svartinge GK.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Cherry Lindström

Cherry Lindström

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.