Margreteborgsvägen 10, 3tr Silverdal
Silverdal

Margreteborgsvägen 10, 3tr

Rymlig och ljus gavelfyra med två balkonger!

Till salu

Rymlig och ljus gavelfyra med två balkonger!

Rymlig, öppen och ljus gavelfyra med två stora balkonger och två helkaklade badrum.

Visa mer
Margreteborgsvägen 10, 3tr Margreteborgsvägen 10, 3tr [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 5 250 000 kr
 • Boarea: 103 kvm föreningens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 3 av 5, hiss finns
 • Avgift: 6 289 kr inkl värme, kallvatten . Obligatoriskt tillägg tillkommer om 200 kr/mån avseende bredband.
 • Förening: Brf Silverdalshöjden
 • Byggnadsår: 2011
 • Område: Silverdal, Sollentuna
Utgångspris

5 250 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Cherry Lindström

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Margreteborgsvägen 10, 3tr

Rymlig, öppen och ljus gavelfyra med två stora balkonger. Välkomnande hall med en praktisk klädkammare. Välplanerat och luftigt kök med matplats för 6-8 personer och öppen planlösning mot vardagsrum. Ljust och öppet vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol. Helkaklat och stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt helkaklat duschrum. 3 st ljusa sovrum varav ett med utgång till balkong med morgonsol.

Lugnt område nära Edsviken med bad och strandpromenaden, Ulriksdals Slott med slottssträdgård och trädgårdscafé. På Silverdals torg finns gym (Puls och träning), frisör, inredningsbutiken Anna i Silverdal, närbutik, pizzeria och en sushirestaurang. I Silverdal finns flera förskolor och skolor. Nära pendeltågsstationen Helenelund på promenad/cykelavstånd - tågen till Stockholms Central tar femton minuter. Buss 607 går från Silverdals torg till både Sollentuna Centrum och Karolinska sjukhuset. I rusningstid går buss 516 och 526 in och ut ifrån Stockholms innerstad - som intensivast en gång var tionde minut (hållplats Rådanvägen). Linje 178 knyter an Danderyd (tunnelbana röd linje), Helenelund (pendeltåg), Kista (tunnelbana blå linje).

Helenelund har ett mindre köpcentrum som ligger precis intill Kista Centrum med närmare 200 butiker. Vill man hålla sig i kommunen så är det bara ett par kilometer till Sollentuna Centrum som har närmare 110 butiker och ytterligare någon kilometer till Häggviks handelsplats med ytterligare shoppingutbud. Bra kommunikation med bil via E4.

Varmt välkommen!

 • Två balkonger
 • Öppen planlösning
 • Gavellägenhet
 • Två helkaklade badrum

Balkong

Möblerbar och trälagd balkong med morgonsol och utsikt mot lugn innergård.

Möblerbar och trälagd balkong med eftermiddags- och kvällssol.

Kök

Välplanerat och luftigt kök med matplats för 6-8 personer och öppen planlösning mot vardagsrum. Vita köksluckor och vitt kakel ovanför arbetsbänk i trä. Spishäll, fläkt, inbyggd ugn och mikro, kyl, frys och diskmaskin. Tapetserade väggar och ekparkettgolv.

Vardagsrum

Ljust och öppet vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol. Tapetserade väggar och ekparkettgolv.

Badrum

Stort och helkaklat badrum med badkar, wc, handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare. Sänkt tak med spotlights. Vitkaklade väggar och svart klinkergolv med golvvärme.

Duschrum

Helkaklat duschrum med duschhörna med glasdörrar, handfat med kommod, wc. Sänkt tak med spotlights. Vitkaklade väggar och svart klinkergolv med golvvärme.

Sovrum 1

Stort och ljust sovrum med tapetserade väggar och ekparkettgolv.

Sovrum 2

Stort och ljust sovrum med garderobsvägg och utgång till balkong. Tapetserade väggar och ekparkettgolv.

Sovrum 3

Mindre sovrum med tapetserade väggar och ekparkettgolv.

Hall

Välkomnande hall med en praktisk klädkammare. Tapetserade väggar och ekparkettgolv.

Exteriör

Välkommen!

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Cherry Lindström

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Cherry Lindström

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Rymlig, öppen och ljus gavelfyra med två stora balkonger och två helkaklade badrum.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 289 kr, inkl värme, kallvatten . Obligatoriskt tillägg tillkommer om 200 kr/mån avseende bredband.
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
103 m² föreningens information
Våning
3 av 5, hiss finns
Andel i förening
2,519 %
Nettoskuldsättning
712 274 kr

Föreningen

Namn
Brf Silverdalshöjden
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
48 lägenheter
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen
Brf Silverdalshöjden består av två flerbostadshus i fyra-fem våningar med totalt 48 bostadsrättslägenheter, totala boytan ca 3 858 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa.

Teknisk förvaltning Teknisk förvaltare fr.o.m. den 1 januari 2012 är Nordstaden Stockholm AB. Ekonomisk förvaltning Ekonomisk förvaltare fr.o.m. 2023 är Wiab.

Silverdal är vackert beläget vid vatten, skog och ängar mellan Edsviken och Ulriksdals slottspark.

Kommunikationer
Till Silverdal finns bra kommunikationer. Ett flertal busslinjer trafikerar Sollentunavägen. Vid rusningstrafikmorgon och kväll går direktbussar Silverdal - Norra Bantorget. Till pendeltågstationen Helenelund är det cirka 20 minuters promenadväg norrut från Silverdal.

Daghem och skolor
I närområdet finns Tegelhagsskolan årskurs F-6 samt Helenelundsskolan årskurs F-9. Även gymnasieskola finns i kommunen.

Fritid
Sollentuna är en aktiv kommun som erbjuder stora möjligheter att utöva sina fritidsintressen. Grönområden i närområdet inbjuder till sköna långpromenader, bland annat strandpromenad längs Edsviken till Ulriksdals slottspark. Börja dagen med motion i närområdets elljusspår med efterföljande dopp i Edsviken!

På vintern kan ni åka slalom i norra Storstockholms bästa skidbacke, Väsjöbacken, eller ta en skridskotur på Edsviken eller Norrvikens plogade sjöisbanor.

Inom kommunen finns också ishall, sim- och sporthall, ridskolor, 18-håls golfbana och idrottsplats.

De historiska utflyktsmålen är många, t ex Kungshögen (gravmonument från 600-talet) och Edsbergs slott för att nämna några, väl värda ett besök liksom Järvafältet som till stor del har förklarats som naturreservat.

Service
Vid Silverdals torg finns ett mindre gym, pizzeria, frisör, mini-livs, en present/inredningsbutik och en asiatisk restaurang. I Helenelunds centrum finns ICA, vårdcentral, apotek samt gym, pizzeria och en tobaksaffär med postombud och ATG. I Sollentuna Centrum finns förutom ett stort affärsutbud även apotek, banker, bibliotek, biograf, försäkringskassa, kommunhus samt systembolag. Genom broförbindelsen till Kista nås snabbt Kista Centrum som erbjuder stort serviceutbud med generösa öppettider.

https://www.silverdalshojden.se/
Tv och Bredband
Det finns ett avtal mellan Brf Silverdalshöjden och Telia om installation av bredband i din bostad. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar digitaltv, bredbandstelefoni och internetanslutning. Följande ingår:
• Två digitalboxar. Observera att digitalboxarna är knutna till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Du får alltså inte ta dem med dig om du flyttar.
• Abonnemang och telefonomvandlare samt telefonfördelare som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer.
• Internetanslutning med en hastighet på 8-100 Mbit per sekund. Önskar du fler än en dator i bostaden behövs en router vilket inte ingår i IT-skåpet. På marknaden finns olika routrar beroende på om du önskar trådlöst eller fast anslutning.

Allt som ingår i IT-skåpet utom telefonomvandlaren tillhör föreningen och ska alltså vara kvar i lägenheten om du flyttar.
Gemensamma utrymmen
Föreningen har cykelförråd och barnvagnsförråd.
Parkering
Föreningen disponerar 50 parkeringsplatser varav 35 i garage. Månadsavgift för uteplatser är 460 kr och för garageplatser 690 kr. 16 garageplatser har laddstation där månadsavgiften för att använda laddstationen uppgår till 200 kr. Separat kö.

Det finns även 2 mc-platser om 345 kr/mån.
Övrigt
Det finns 9 st extraförråd i föreningen som går att hyra. Separat kö.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2011
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
5 250 000 kr
KOMMUNALSKATT
30,461%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
7 200 kr/år
Försäkring
2 400 kr/år
Övrigt
1 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
11 400 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Kommentar
Övrigt - värmevatten
Energideklaration
Utförd 2014-12-14
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
89 kWh per kvm och år

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.