Silverdalsstråket 4 Silverdal
Silverdal

Silverdalsstråket 4

Ägarlägenhet i populära Silverdal - tillhörande parkering, balkong i sydväst och låg månadskostnad

Till salu

Ägarlägenhet i populära Silverdal - tillhörande parkering, balkong i sydväst och låg månadskostnad

Inflyttningsklar femma som är omgjord till rymlig fyra. Stor balkong i sydväst och en tillhörande parkeringsplats. Äganderätt med låga fasta kostnader!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 107 kvm taxeringsinformation
  • Utgångspris: 6 490 000 kr
  • Byggnadsår: 2022
  • Våning: 1 av 3, hiss finns
  • Område: Silverdal, Sollentuna
  • Fastighetsbeteckning: Middagen 43
Utgångspris

6 490 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jenny Forss

Reg. Fastighetsmäklare

Välkommen till Silverdalsstråket 4

Välkommen till en fin nyproducerad femrummare som är omgjord till en fyra på 107 kvm. Här får man stora härliga sällskapsytor, bra sovrum och en härlig balkong i sydväst mot ett grönt parkområde. Tillhörande parkeringsplats och förråd i källaren gör vardagen enklare.
Med en ägarlägenhet äger du din bostad och kan fritt pantsätta eller hyra ut den. Det finns inga gemensamma lån vilket gör att de fasta kostnaderna blir låga - endast 4224 kr/månaden i samfällighetsavgift!

Du kliver in en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob och direkt intill dörren finns hatthylla samt bra plats för sittmöbel. Vidare rakt fram når man bostadens generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här har man valt bort ett sovrum och ljuset flödar in via flera stora fönsterpartier och man har även utgång till balkongen i sydväst. Det vita stilrena köket från Vedum har bra arbetsytor och gott om förvaring som tillsammans med den trivsamma matplatsen inbjuder till fina middagar med familj och vänner. Vardagsrummet har plats för stor soffgrupp och man sätter enkelt upp vägg om man behöver ytterligare ett sovrum eller arbetsrum.

De tre sovrummen ligger i andra änden av bostaden, alla är välplanerade med garderober. Från hall/passage når man badrum och wc/dusch. Båda är modernt helkaklade i vitt och grått. Det större badrummet har tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och väggfasta överskåp.

I Silverdal bor man ung som gammal med vackra naturområden utanför dörren och direkt närhet till både service samt kommunikationer.

Kom och upplev bostaden och detta fina bostadsområde på plats, varm välkomna på visning!

Kök

Inbjudande kök från Vedum som är smakfullt och funktionellt inrett. Induktionshäll med förvaring undertill, spiskåpa med utdragbar front, inbyggnadsugn och micro i högskåp, integrerad diskmaskin och dubbla kyl/frys i rostfritt stål.

Med släta skåpluckor i vitt och utdragslådor med kromade detaljer tillsammans med grå laminatbänkskiva samt grå bakkantslist ovan presenteras här ett genomtänkt kök som är användarvänligt med bra arbetsytor och god förvaring.

Hall

Den välkomnande hallen har goda förvaringsmöjligheter genom dubbla skjutdörrsgarderober. Här finns även kapphängare och hatthylla samt möjlighet till sittmöbel.

Vardagsrum

Spatiöst vardagsrum med ljusinsläpp från två håll och utgång till den härliga balkongen i sydväst mot parkområde. Här finns gott om plats för soffgrupp och matplats. Önskar man ett fjärde sovrum/arbetsrum kan man enkelt sätta upp en vägg för att få den till en femma enligt originalritning. Vardagsrummet öppnar upp sig fint mot kök och skapar en luftigt känsla. Målade väggar i vitt och trestavig ekparkett

Balkong

Bostaden har en rymlig balkong om 10 kvm som nås från vardagsrummet. Här njuter man gärna dag som kväll i ett härligt sydvästläge.

Sovrum 1

Större sovrum med lugnt läge mot gården med plats för dubbelsäng. Här finns även garderob med skjutdörrar för optimal förvaring.

Sovrum 2

Sovrum med plats för säng och skrivbord samt lugnt läge mot gården. Förvaring genom en garderob.

Sovrum 3

Rogivande rum även det placerat mot gården. Här finns plats för säng och skrivbord. Förvaring genom en garderob.

Badrum

Bostadens två badrum är sobert inredda med vitt liggande kakel och brunt samt grått klinkergolv. Badrummen erbjuder båda dusch med glasdörrar, toalettstol, torkställ och handfat med kommod samt spegel. I det stora badrummet finns det tvättmaskin och torktumlare samt avlastningsyta och väggförvaring.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jenny Forss

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Jenny Forss

Reg. Fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Inflyttningsklar femma som är omgjord till rymlig fyra. Stor balkong i sydväst och en tillhörande parkeringsplats. Äganderätt med låga fasta kostnader!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Ägarlägenhet
UPPLÅTELSEFORM
Ägarlägenhet
Antal rum
5 rum
Boarea
107 m² taxeringsinformation
Våning
1 av 3, hiss finns
Bilplats
En parkeringsplats utomhus ingår i avgiften. Laddplatser finns, separat kö.

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2022
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Övrigt om byggnaden
Övrigt om fastigheten/samfälligheten:
Det finns gemensamt cykelförråd och avfallsrum. Alla lägenheter har även ett eget förråd i källarplanet.
Ventilation i huset är FTX.
Öppen fiber är indraget i fastigheten, boende tecknar själv eget abonnemang.

Lagfartskostnad om 1,5% av köpeskillingen (4,5 % om köparen är juridisk person).
Pantbrevskostnad om 2% av lånebeloppet.

Ekonomi

Utgångspris
6 490 000 kr
KOMMUNALSKATT
30,461%
TAXERINGSVÄRDE
1 234 000 kr
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
490 000 kr
TAXERINGSKOD
520
Avgift till samfällighet
50 688 kr/år, i avgiften ingår drift och underhåll av samfälligheten, avsättning till underhållsfond, kollektiv hemförsäkring för fastigheten, samt en schablon för värme, kall och varmvatten som sedan kommer övergå till faktiskt mätning. i avgiften ingår även en parkeringsplats utomhus.

DRIFT

Kommentar
I samfällighetsavgift ingår drift och underhåll av samfälligheten, avsättning till underhållsfond, kollektiv hemförsäkring för fastigheten, samt en schablon för värme, kall och varmvatten som sedan kommer övergå till faktiskt mätning.

Individuell kostnad tillkommer för el, hemförsäkring för ditt lösöre och eget tv/bredband.

Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus och ägarlägenheter som har värdeår 2012 och senare enligt dagens gällande regler.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.