Brostugevägen 6C Dalénum
Dalénum

Brostugevägen 6C

Ägarlägenhet med optimal planlösning, balkong i fint läge och låg avgift.

Till salu

Ägarlägenhet med optimal planlösning, balkong i fint läge och låg avgift.

Välkommen till en perfekt planerad ägarlägenhet om 35 kvadrat med låg avgift, smakfulla materialval och generös balkong med förmiddagssol.

En välplanerad bostad med ljusa väggar och mattlackerad trestavsparkett i ek som erbjuder flera möbleringsalternativ med plats för såväl säng i sovalkov och soffa som matplats. Här presenteras en kvadratsmart planlösning med rymligt och användarvänligt kök, fint ljusinsläpp från bostadens vackert spröjsade fönster och goda förvaringsmöjligheter. Med en frihet i sitt ägande, närhet till goda kommunikationer som Lidingöbanan och pendelbåt samt fina promenadområden presenteras här en svårslagen bostad.

Välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 1 rum
  • Boarea: 35 kvm areauppgifter enligt taxeringsinformation
  • Utgångspris: 3 590 000 kr
  • Byggnadsår: 2022
  • Våning: 0 av 5, hiss finns
  • Område: Dalénum, Lidingö
  • Fastighetsbeteckning: Uppfinnaren 44
Utgångspris

3 590 000 kr

Visningar

4 Dec 11:00 - 11:45
5 Dec 17:00 - 17:30
Ansvarig mäklare
Gabrielle Lundström

Gabrielle Lundström

Reg. Fastighetsmäklare

Välkommen till Brostugevägen 6C

Vardagsrum

Välplanerat rum med ljusa väggar och mattlackerad trestavsparkett i ek som erbjuder flera möbleringsalternativ med plats för såväl säng i sovalkov och soffa som matplats. En kvadratsmart planlösning som har allt en bostad behöver, den har ett luftigt intryck med ljusinsläpp från bostadens vackert spröjsade fönster och en rymlig balkong i trevligt läge.

Visa mer

Kök

Köket är rymligt och funktionellt inrett med induktionshäll med inbyggnadsugn undertill, spiskåpa med utdragbar front, integrerad diskmaskin och kombinerad kyl/frys i rostfritt.

Med släta skåpluckor i vit färg och utdragslådor med rostfria detaljer tillsammans med grå laminatbänkskiva samt bakkantslist i samma färg presenteras här ett genomtänkt kök som är användarvänligt med bra arbetsytor och god förvaring.

Visa mer

Sovalkov

Fint planerad sovalkov med plats för säng och sängbord.

Visa mer

Badrum

Badrummet är sobert inrett med vitt liggande kakel och grått klinkergolv. Ett rymligt badrum som erbjuder dusch med infällbara glasdörrar, toalettstol, torkställ (utan el), handfat med kommod samt spegel med belysning, kombinerad tvättmaskin och torktumlare med avlastningsyta och väggförvaring ovantill.

Visa mer

Hall

Den praktiska hallen öppnar upp sig fint mot bostadens välplanerade kvadrat. Här finns goda förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderob med spegel som är inredd med Elfa-system.

Visa mer

Balkong

Bostadens fina balkong om ca sju kvadrat som vetter mot en kommande park mellan grannhusen i öster och en fin utsikt mot Lilla Värtan i söder.

Visa mer

Fasad

Välkommen till Brostugevägen 6B, Dalénum. Dalénum är en helt ny stadsdel som har tagit form i det gamla AGA-området på Lidingö. Beläget vid Lidingös södra strand.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Gabrielle Lundström

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Gabrielle Lundström

Reg. Fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Ägarlägenhet
UPPLÅTELSEFORM
Ägarlägenhet
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m² areauppgifter enligt taxeringsinformation
Våning
0 av 5, hiss finns

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2022
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
3 590 000 kr
KOMMUNALSKATT
30,181%
Avgift till samfällighet
12 480 kr/år, idag schablonmässig beräkning av samfällighetsavgift. tillkommer kostnad för hushållsel, hemförsäkring och eventuella abonnemangskostnader för tv och bredband. efter föreningens övertagande (sker 2023-01-01) kommer avgift att debiteras enligt preliminär budget ca. 1 100kr/mån.
fr o m juli 2023 kommer debitering av värmevarmvattenkallvatten debiteras enligt uppmätta värden (med 6 månaders eftersläpning).

Allmänt om området

Dalénum är en helt ny stadsdel som har tagit form i det gamla AGA-området på Lidingö. Beläget vid Lidingös södra strand. Namnet kommer från den svenske uppfinnaren och Nobelpristagaren Gustaf Dalén som bland annat grundade företaget AGA. Här möter anrik industrihistoria modern bostadsdesign och successivt skapas en levande stadsdel och trivsam boendemiljö med utsikt över Stockholms hamninlopp. Här bor du nära vattnet och kan njuta av promenader längs strandpromenaden, sola och bada på badstranden eller koppla av i någon av områdets tre parker samtidigt som du har nära till service och kommunikationer. Ett perfekt boende för dig som vill bo centralt, bekvämt och bekymmersfritt på Lidingö.

Kommunikation

Från Dalénum tar du dig enkelt dit du vill via land eller hav. Med Lidingöbanan, som stannar vid AGA station, når du Ropsten på ca 15 minuter, där du sedan tar dig vidare med tunnelbana eller buss. Med buss kan du resa till och från Dalénum under hela dygnet och med bil tar du dig enkelt från Dalénum, över Lidingöbron och vidare till Stockholm och de stora motorlederna. För att utnyttja det härliga sjöläget och Stockholms vattenvägar så finns det en båtlinje som idag går mellan Storholmen, Ropsten, Dalénum, Nacka och Nybrokajen. även här åker du på ditt SL-kort.

Närservice

Alldeles intill Dalénum hittar du förutom välsorterade ICA Kvantum också bank, blomaffär, frisör, skönhetssalong, apotek och ett konditori. I närheten hittar du också mataffären Willys med ett brett och prisvärt sortiment. För dig som vill vara aktiv så finns alla möjligheter. I området finns ett komplett SATS träningscenter och på promenadavstånd hittar du flera idrottsanläggningar där du både kan åka skridskor, simma eller varför inte spela tennis. Närheten till Kappsta grönområde, Kottlasjön och Långängens naturreservat erbjuder fantastiska möjligheter för dig som både vill vara aktiv eller vistas i vacker natur. Allt eftersom området utvecklas kommer utbudet i området att öka.

Parkering

Kostnadsfri parkering på gator i området med P-skiva.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.