Boulevarden 57 Täby Park
Täby Park

Boulevarden 57

Välkommen till en unik loftlägenhet med högt i tak och välplanerade kvadrat.

Till salu

Välkommen till en unik loftlägenhet med högt i tak och välplanerade kvadrat.

Välkommen till en perfekt planerad loftlägenhet om 34 kvadrat och ca 11 kvadrat bia med generös takhöjd, smakfulla materialval och egen entré.

En välplanerad bostad med ljusa väggar och mattlackerad trestavsparkett i ek som erbjuder flera möbleringsalternativ med plats för såväl soffgrupp som matplats. Här presenteras en kvadratsmart planlösning med rymligt och användarvänligt kök, fint ljusinsläpp från bostadens tre fönster och goda förvaringsmöjligheter.
I föreningen finns möjlighet att nyttja bilpool.

Med en genomtänk bostad och ett härligt läge presenteras här en bostad att trivas i.

Välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 450 000 kr
  • Boarea: 34 kvm + 11 kvm biarea enligt ekonomisk plan
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 0 av 7, hiss finns
  • Avgift: 2 709 kr I avgiften ingår värme, kallvatten och obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play.
  • Förening: Brf Ryttarstugan Västra
  • Byggnadsår: 2022
  • Område: Täby Park, Täby

2 450 000 kr

Visningar

3 Dec 11:30 - 12:00
Ansvarig mäklare
Gabrielle Lundström

Gabrielle Lundström

Reg. Fastighetsmäklare

Välkommen till Boulevarden 57

Vardagsrum

Otroligt vardagsrum med högt i tak, fint ljusinsläpp och välplanerade kvadrat som möter kök och loft på ett genomtänkt sätt. Välplanerat rum med ljusa väggar och trestavsparkett i ek som erbjuder flera möbleringsalternativ med plats för såväl soffgrupp som matplats.

Visa mer

Kök

Köket är funktionellt inrett med induktionshäll med inbyggnadsugn undertill, spiskåpa med utdragbar front, integrerad diskmaskin och kombinerad kyl/frys i rostfritt.
Med släta skåpluckor i grå färg och utdragslådor med rostfria detaljer tillsammans med grå laminatbänkskiva samt stenliknande kakel ovan presenteras här ett genomtänkt kök som är användarvänligt med bra arbetsytor och god förvaring.

Visa mer

Badrum

Badrummet är sobert inrett med beigt liggande kakel och grått klinkergolv. Ett rymligt badrum som erbjuder dusch med infällbar glasdörr, toalettstol, torkställ (utan el), handfat med kommod samt spegel, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt avlastningsyta och väggförvaring.

Visa mer

Loft

En smidig trappa leder en upp till bostadens loft på ca 11 kvadrat, här finns det plats för dubbelsäng, klädförvaring och en läsplats intill fönstret.

Visa mer

Hall

Den välkomnande hallen öppnar upp sig fint mot bostadens välplanerade kvadrat och ligger i anslutning till badrummet. Här finns goda förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderob som är inredd med Elfa-system.

Visa mer

Uteplats

Charmig uteplats som enkelt möbleras upp med utomhusmöbler och växer.

Visa mer

Fasad

Välkommen till Boulevarden 57. Täby Park är en växande stadsdel med levande grannskap med närhet till såväl grönska som stadsliv. Medlemskap för bilpool ingår dom första fem åren.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Gabrielle Lundström

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Gabrielle Lundström

Reg. Fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 709 kr, I avgiften ingår värme, kallvatten och obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play.
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m² + 11 m² biarea enligt ekonomisk plan
Våning
0 av 7, hiss finns
Andel i förening
0,6495 %
Andel av årsavgift
0,6495 %

Föreningen

Namn
Brf Ryttarstugan Västra
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
89 lägenheter, 3 lokaler
Allmänt om föreningen
Ett bostadshus i 7-8 våningar samt källare och garage.
Tv och Bredband
Via TeliaSonera Sverige AB. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.
Parkering
44 garageplatser varav 2 är en sk familjeparkering
3 garageplatser för MC

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2022
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2+1 glas
VENTILATION
Mekanisk frånluftventilation med värmeåtervinning
Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
Cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd. Extra lägenhetsförråd för uthyrning.

Ekonomi

Utgångspris
2 450 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,891%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2022-06-14
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
76 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Mitt i centrala Täby växer Täby Park fram - en ny levande stadsdel med grönområden, service, restauranger och mötesplatser. Här bor du med närhet till det mesta. Allt från Roslagsbanan, butiker och caféer till parker och platser för aktiviteter och umgänge.

I Täby Park har du nära till ett flertal grönområden och bad. Här ligger Hägernäsbadet och Näsaängsbadet vid Värtan och närliggande Ängholmsbadet i Rönningesjön dit du tar dig på 10 minuter med cykel. Skavlöten vid samma sjö är Täby kommuns största friluftsanläggning med elljusspår, vandringsleder, skidspår samt bollplan. Här finns en servering och stora gräsytor för bollspel och picknick. Vintertid plogas skridskobanan på Rönningesjön.

Kommunikation

Täby Park har ambitionen att bli en hållbar stadsdel, därför prioriteras gång- och cykelbanor vid stadsplaneringen. Läget mitt i centrala Täby ger dig många promenad- och cykelvänliga avstånd. Kollektivtrafik med Roslagsbanan tar dig till centrala Stockholm på cirka 20 minuter. Samtidigt gör närheten till E18 att Täby Park är smidigt att nå med bil.

Roslagsbanan är stommen i Täbys kollektivtrafik och stationen Galoppfältet ligger bara några hundra meter bort från de nya kvarteren i Täby Park. Utbyggnad av Roslagsbanan har pågått i flera år med nya dubbelspår på flera sträckor samt ökad turtäthet. Arbetet färdigställdes under 2021.

Långsiktigt planeras Roslagsbanan byggas ut via Odenplan till T-centralen.

Närservice

Det finns många aktiviteter att välja på i Täby Park. Förutom en upplyst löpslinga och ett fräscht utegym, kan du spela volleyboll eller handboll på områdets beachbanor, cykla på Täby Parks naturvänliga crosscykelbana eller spela basket på Läktartorget. Dessutom finns det 8 padelbanor, varav 4 nybyggda inomhusbanor och 4 utomhusbanor.

10 minuter från Täby Park ligger Täby Centrum som med sina 260 butiker är ett av Sveriges största köpcentrum. Här finns caféer, restauranger, saluhall samt ett omfattande shoppingutbud. I köpcentrumet ligger också Filmstaden Täby med fem biosalonger, bank, post, vårdcentral, apotek, bibliotek och frisör samt flera stora livsmedelsbutiker.

Centrala Täby har gott om sportanläggningar. För den som gillar att träna på gym ligger både SATS och Friskis & Svettis 5 minuter bort med cykel. Elljusspår finns vid Ensta krogs friluftsgård, Mörtsjön och Täby IP – även kallad Vikingavallen.

Täby Racketcenter ligger några minuters promenad bort och erbjuder bland annat squash, badminton och bordtennis. Vid Tibblevallen finns fotbollsplan och friidrottsanläggning samt gym och bowlinghall.

Strax intill ligger Tibblebadet som är ett av Stockholms största badhus, med inomhus- och inomhuspooler samt gym och relaxavdelning. En ny simhall kommer att öppna under slutet av 2022 på andra sidan Roslagsbanan, perfekt för alla Täby Park-bor.

I närheten av Täby Park ligger Åva skatepark som är en 800 kvadratmeter stor, nybyggd skatepark gjord i betong. Mötesplatsen riktar sig till skateboardåkare, inlinesåkare och åskådare i alla åldrar. Den som i stället vill åka kickbike har en egen ny sparkcykelpark bredvid, med olika hinder i betong.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.