Nyskogavägen 4 Stortorp / Farsta
Stortorp / Farsta

Nyskogavägen 4

Nyproduktion i Stortorp med sjöglimt mot Drevviken

Till salu

Nyproduktion i Stortorp med sjöglimt mot Drevviken

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 155 kvm ekonomisk plan
  • Utgångspris: 7 795 000 kr
  • Avgift: 5 980 kr inkl. parkeringsplats, kallvatten, bredband samt TV (250/250 mbit samt 18 kanaler via Telenor)
  • Byggnadsår: 2022
  • Område: Stortorp / Farsta, Stockholm
Utgångspris

7 795 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Janne Viinikka

Reg. Fastighetsmäklare

Välkommen till Nyskogavägen 4

Varmt välkommen till idyllen i Stortorp och detta 2,5 plansparhus om hela 155 kvm! Bostadsrättsparhuset är färdigställt nu i maj och här ges möjligheten att bli den första som flyttar in. Bostaden präglas av en hög standard med Vedumkök och en full maskinell utrustning från Electrolux. Här får du hela 7 rum varav 4 sovrum med möjlighet för fler. Bostaden är belägen i ett lugnt område med kort promenadavstånd till buss, fina badplatser och naturstråk vid sjön Drevviken.

Snygg och stilren 2,5-plansvilla med genomgående vitbetsad ekparkett, målade väggar samt kök och vitvaror från Vedum respektive Electrolux. Bostaden utmärks av stilrena färg- och materialval vilket kommer att få hela familjen att trivas - Bara att flytta in!

Hall

Välkomnande hall med klinkergolv samt plats för klädavhängning direkt till vänster. Till höger nås sovrum 1, rakt fram nås badrum 1 samt teknikrum och till vänster öppnar bostaden upp sig mot köket och vardagsrummet.

Visa mer

Vardagsrum

Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som snyggt delas av med hjälp av köksön. Här finns plats för både soffgruppen som matbordet. Från vardagsrummet kommer man ut till bostadens grästäppa belägen i ett nordosligt läge.

Visa mer

kök

Stilrent kök i sandbeige ton med matchande komposit på både bänkskiva, stänkskydd och köksö. Fullständig maskinell utrustning från Electrolux.
Köksön som delar av kök och vardagsrum är både praktisk med förvaring och skapar social samvaro. Matplats för 6 personer.

Visa mer

Sovrum 1

På entréplan nås sovrum 1 som även med fördel kan användas som ett kontor. Fönster ut mot entrésidan för bra ljusinsläpp.

Visa mer

Sovrum 2

Master bedroom på våning 2, med gott om plats för bred säng samt bra med förvaring i skjutdörrsgarderob. Fönster ut mot framsidan för bra ljusinsläpp.

Visa mer

Sovrum 3

Sovrum 3 med plats för säng och skrivbord. Ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot framsidan av huset.

Visa mer

Sovrum 4

Sovrum 4 med fönster ut mot den lummiga baksidan. Här finns plats för både säng och skrivbord.

Visa mer

Ateljé

Stor och luftig ateljé på våning 3 med charmiga vinklar och vrår. Härligt ljusinsläpp från bland annat takfönstren. Även bra förvaring i kattvind. Härifrån nås även badrum 3.

Visa mer

Badrum 1

Modernt och snyggt badrum utrustat med dusch, wc samt kommod. Smakfullt vitgrått kakel och ljusgrått klinker samt vattenburen golvvärme.

Visa mer

Badrum 2

Stilrent badrum på mellanplanet. Utrustat med badkar, wc, kommod samt snyggt vitgrått kakel och ljusgrått klinker samt vattenburen golvvärme.

Visa mer

Badrum 3

Med ingång från ateljén ligger detta badrum utrustat med dusch, wc samt kommod. Ytskikt bestående av kakel och klinker samt vattenburen golvvärme - unikt och stilrent i och med takvinklarna.

Visa mer

Exteriör

Grönskande trädgård med buskar så som måbär och getris samt gräsyta för lek på framsidan. Trädäckad uteplats på baksidan i ett ogenerat och härligt sydvästläge samt ett förråd med bra förvaring. Finplaneringen är inte helt klar ännu och hela området beräknas vara inflyttat under Q3 2022.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
BOENDEFORM
Parhus
Antal rum
7 rum
Boarea
155 m² ekonomisk plan
Uteplats
Tomtarea ca 169 kvm minus byggnadsarea. Mark i anslutning till Lägenheten enligt lägenhetsritning ingår i upplåtelsen. Bostadsrättshavare ska på egen bekostnad ansvara för underhåll av det upplåtna markområdet.
Bilplats
Uteparkering i nära anslutning till bostaden.
Övrigt
Vattenburen golvvärme på entréplan samt vattenburna radiatorer på övriga plan.
Grönskande trädgård med buskar så som måbär och getris samt gräsyta för lek.

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med återvinning
BYGGNADSÅR
2022 
Byggnadstyp
2,5-plansparhus
Övriga byggnader
Vattenburen golvvärme på entréplan samt vattenburna radiatorer på övriga plan.
Grönskande trädgård med buskar så som måbär och getris samt gräsyta för lek.

Ekonomi

Utgångspris
7 795 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
24 000 kr/år
Försäkring
2 400 kr/år
Kommentar
Driften är schablonmässigt framräknad då det ej tidigare varit personer bosatta i bostaden. I elen är uppvärmningskostnaden inräknad, även för varmvatten.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
26 400 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
5 personer

Energideklaration

Energideklaration
Ej utförd

Allmänt om området

Farsta är ett lugnt och trevligt område i södra Stockholm som är beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken och som för de flesta av oss är känt för sitt stora och trevliga köpcentrum som invigdes 1960 och återinvigdes 2010 efter renovering och upprustning. Området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. Vintertid plogas bana för långfärdsskridsko på både Magelungen och Drevviken som sommartid erbjuder både strand- och klippbad. I området finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhallar, tennisbanor, badmintonbanor och fotbollsplaner. I närliggande Ågesta friluftsområde finns dessutom skid- och motionsspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hålsbana samt brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Kommunikation

Farsta Centrum erbjuder mycket bra kommunikationer i alla riktningar. Du tar dig t.ex. med T-bana till city på cirka c:a 20 minuter. Det är också bra bussförbindelser till bl.a. Högdalen, Huddinge och Haninge. Från Farsta strand, som endast ligger en T-banestation från Farsta centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn var 15:e minut. Resan till Södra station tar c:a 16 minuter och till T-centralen c:a 18 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen dig bekvämt till och från såväl Stockholm som Haninge och vidare till Nynäshamn.

Närservice

Farsta Centrum är ett mycket populärt centrum med sina c:a 150 butiker och restauranger en viktig knutpunkt för de boende i området och men också för de invånare som bor på södra delen av Stockholm. Här samsas matbutiker, Systembolag, klädbutiker och inredningsbutiker med caféer och restauranger m.m. Här finns också bland annat vårdcentral, tandvård, arbetsförmedling, banker, spelbutiker, begravningsbyrå, närpolis, postcenter och en egen kulturskola. Sommartid förekommer också en trevlig torghandel med blommor och frukt. Med andra ord erbjuder Farsta Centrum alla tänkbara varor och tjänster som man rimligtvis kan behöva.
Läs mer på http://köpcenter.com/farsta-centrum.
Vad gäller förskolor och skolor så finns c:a sextio förskolor i Farsta och 16 grundskolor.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.