Barkarbyvägen 98 Barkarbystaden
Barkarbystaden

Barkarbyvägen 98

Varmt välkommen till Ampere i Barkarbystaden

Till salu

Varmt välkommen till Ampere i Barkarbystaden

SNABBFAKTA

  • Fast pris: 2 995 000 kr
  • Boarea: 66 kvm säljarens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 7, hiss finns
  • Avgift: 3 823 kr inkl. värme & kallvatten
  • Förening: Brf Ampere
  • Område: Barkarbystaden, Järfälla
Fast pris

2 995 000 kr

Visningar

22 Maj 11:00 - 12:00
Visningsbostad på Barkarbyvägen 82!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Janne Viinikka

Reg. Fastighetsmäklare

Välkommen till Barkarbyvägen 98

Fakta om Ampere
Rum och kök: 1-5
Yta: 23-103 kvm
Prisspann: 1 350 000 kr – 4 950 000 kr
Avgift: 1 952 kr – 5 432 kr

Ampere består av 50 lägenheter om 1-5 rum där alla lägenheter får balkong eller uteplats i kvarterets bästa solläge.

Vår målsättning är att skapa ett kvarter som innehåller många av
boendets klassiska kvaliteter men som omtolkats till ett nutida sammanhang.
Utöver att bygga med social och ekologisk hållbarhet som ledstjärna,
har vi med en enkel och rationell grundgestalt som utgångspunkt, varierat husen med sobra, hållbara material och kulörer i en naturskala.

Vi planerar för en Svanenmärkning av denna byggnad och att Ampere kommer att vara certifierad i Trygg Brf.

Behöver du använda bil så parkerar du din bil enkelt och bekvämt i det gemensamma parkeringsgaraget under bostadsgården.

Du som åker kommunalt kommer att ha tunnelbanan bara några minuters promenad bort från den nya stationen som enkelt tar dig till centrala Stockholm. Eller så kan du hoppa på de självkörande bussarna som finns i området.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 823 kr, inkl. värme & kallvatten
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m² säljarens information
Våning
2 av 7, hiss finns
Länkar

Föreningen

Namn
Brf Ampere
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Information om månadsavgiften
inkl. värme & kallvatten

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Ja

Ekonomi

Fast pris
2 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,331%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 400 kr/år
vatten
2 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 200 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Schablonberäkning. Driften kan komma att ändras utefter antal personer och förbrukning i hushållet. Till driften tillkommer hemförsäkring.

Omgivning

Allmänt om området

I Barkarbystaden finns bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden expanderar för fullt och är på väg mot att bli en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Barkarbystaden har redan idag stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag, men expanderar ständigt. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Kommunikation

Om några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya trafiknav. Tunnelbana, pendeltåg och regionaltåg kommer att stanna vid Barkarby station och Förbifart Stockholm kommer att passera här. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer från och till Stockholm.

Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Det blir aldrig längre än 500 meter till närmaste hållplats för buss, tunnelbana eller pendeltåg.

Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det om några år kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden får Barkarby en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden. 2018 sker byggstart för tunnelbanan till Barkarby via Barkarbystaden. Arbetet beräknas ta cirka sex år.

Närservice

Här finns bibliotek, vårdcentral, BVC, apotek, restauranger, caféer, gym- och friskvård och butiker av olika slag.

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen.
På bara några minuter med bil/buss eller en kortare promenad nås även Stockholm Quality Outlet, IKEA, Bauhaus, KappAhl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta och Skopunkten.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.