Björksäter 354 Odensala
Odensala

Björksäter 354

Härlig tomt under avstyckning i mysigt stadsnära lantläge

Till salu

Härlig tomt under avstyckning i mysigt stadsnära lantläge

Unik möjlighet att förvärva en tomt i mysigt läge invid skogen och med utsikt över åkerlandskapet. Tomten är under avstyckning som beräknas vara klar i Augusti. På tomten finns ett enklare fritidshus som använts i många år så tomten är idag mestadels gräsmatta med inslag av bärträd och buskar. Tomten avgränsas naturligt med en bäck i norra ändan och av en naturlig "kant" på västra sidan samt av skog och infartsväg i öster och söder. Infartsvägen utgörs av en äldre körväg som skogsbruket använt och servitutet där är klart.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Fastighetsbetecking: Sigtuna Björksäter-Kumla 1:20
  • Pris: 1 950 000 kr
  • Tomtarea: 1 700 kvm
  • Område: Odensala

1 950 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jonas Dackman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Björksäter 354

Här finns kanske sista chansen att förvärva en tomt i härliga Björksäter. Här har uppförts några villor genom åren så trevliga grannar finns på plats. Tomten ligger i änden av vägen och får två lite närmare grannar och i övrigt har du skog och åker som grannar. Ett mysigt och rofyllt läge där du kan njuta av dina lediga stunder. I skogen finns gott om svamp, bär och djurliv. Det finns idag ett enklare fritidshus på plats som står på plintar. Om fritidshuset skall användas behöver plintarna rätas upp och renovering bör ske inomhus. Tomten har egen djupborrad brunn. Befintligt avlopp och el är sammankopplat med grannfastigheten så egen anslutning till el från närliggande stolpe samt eget avlopp bör anläggas. Servitut för vägen från vändplan och några hundra meter till huset är klart. Anslutningskostnad till vägföreningen erläggs av säljaren. Säljaren erlägger även alla avstyckningskostnader.

BILDER

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Sigtuna Björksäter-Kumla 1:20
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
Tomtarea
1 700 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Enskilt vatten med djupborrad brunn finns och enskilt avlopp behöver anläggas, finns befintligt som delas med grannen vilket inte är lösningen framåt.
Övrigt om tomt
Tomten har tidigare varit egen med befintligt fritidshus och använts som fritidstomt i många år.

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Blir en del av vägsamfälligheten genom Björksäter, anslutningsavgiften erläggs av säljaren.
Finns ett färdigt servitut med rätt att använda vägen fram till huset från vändplanen.

Ekonomi

Utgångspris
1 950 000 kr

dokument

Allmänt om området

Trevligt område med många boende men ändå gott om plats mellan fastigheterna. Här bor du i bra pendlarläge men samtidigt på landet. Bebyggelsen ligger i mindre områden och däremellan är det brukad åkermark. Ett antal större gårdar finns i området med både lantbruk och djurhållning.

Kommunikation

Buss Linje 574 har en flexibel trafikform där många turer anpassas efter de beställningar som görs. Bussen går då de tider och till de hållplatser som kunderna beställt och du har bra möjligheter att anpassa ditt kollektiva resande till dina behov. Skolskjuts ordnas för barnen.

Närservice

Området har en bra förskola och skola 1-6:e klass.
Nybyggd bygdegård finns i området med olika aktiviteter.
Fotbollsklubben Wigör håller en fin fotbollsplan och har gott om spelare i klubben.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.