Björksäter 354 Odensala
Odensala

Björksäter 354

Härlig tomt under avstyckning i mysigt stadsnära lantläge med fritidshus av enklare standard.

Till salu

Härlig tomt under avstyckning i mysigt stadsnära lantläge med fritidshus av enklare standard.

Unik möjlighet att förvärva en tomt i mysigt läge invid skogen och med utsikt över åkerlandskapet. Tomten är under avstyckning som beräknas vara klar i Augusti. På tomten finns ett enklare fritidshus som använts i många år så tomten är idag mestadels gräsmatta med inslag av bärträd och buskar. Tomten avgränsas naturligt med en bäck i norra ändan och av en naturlig "kant" på västra sidan samt av skog och infartsväg i öster och söder. Infartsvägen utgörs av en äldre körväg som skogsbruket använt och servitutet där är klart.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 1 rum
  • Boarea: 40 kvm en uppskattning utan mätning
  • Pris: 1 950 000 kr
  • Byggnadsår: 1965, okänt byggår med sannolikt 60-70 talet
  • Område: Odensala, Sigtuna
  • Fastighetsbeteckning: Odensala-Kumla 1:20

1 950 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Jonas Dackman

Jonas Dackman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Björksäter 354

Här finns kanske sista chansen att förvärva en tomt i härliga Björksäter. Här har uppförts några villor genom åren så trevliga grannar finns på plats. Tomten ligger i änden av vägen och får två lite närmare grannar och i övrigt har du skog och åker som grannar. Ett mysigt och rofyllt läge där du kan njuta av dina lediga stunder. Huset är på ca 40 kvm och står på plintar. Träfasad med visst underhållsbehov, kopplade fönster, ett större rum med matta på golvet och tapetserade väggar, äldre braskamin. Kök med plattspis och diskho samt förvaring och arbetsyta. Duschrum med wc och handfat samt dusch som behöver renoveras (går inte att använda som det är idag). Huset har plåttak med underliggande boardskivor.

  • Styckas av från Björksäter 352

BILDER

Allmänt om området

Trevligt område med många boende men ändå gott om plats mellan fastigheterna. Här bor du i bra pendlarläge men samtidigt på landet. Bebyggelsen ligger i mindre områden och däremellan är det brukad åkermark. Ett antal större gårdar finns i området med både lantbruk och djurhållning.

Kommunikation

Buss Linje 574 har en flexibel trafikform där många turer anpassas efter de beställningar som görs. Bussen går då de tider och till de hållplatser som kunderna beställt och du har bra möjligheter att anpassa ditt kollektiva resande till dina behov. Skolskjuts ordnas för barnen.

Närservice

Området har en bra förskola och skola 1-6:e klass.
Nybyggd bygdegård finns i området med olika aktiviteter.
Fotbollsklubben Wigör håller en fin fotbollsplan och har gott om spelare i klubben.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.