Uttervägen 16 Märsta - Norrbacka
Märsta - Norrbacka

Uttervägen 16

1 1/2 plans villa med plats för den stora familjen

Såld

1 1/2 plans villa med plats för den stora familjen

Här finns ett ovanligt tillfälle att förvärva en rymligt villa i populärt område. Lite förändringar är gjorda från original planlösningen med större och öppnare kök samt bättre matplats. Även tydligare avgränsning av hall och sov delen mot köket. Den moderna familjen kommer att vilja modernisera huset till stora delar. Stor uteplats i perfekt läge för soldyrkaren. 3 stycken takkupor skapar stor rymd i våningsplanet. Garage och förråd finns i separat byggnad och utanför ryms 2-3 bilar. Huset har idag 5 sovrum, 3 duschrum varav ett med bastu samt vardagsrum och ett stort öppet allrum i våningsplanet. Trevlig skyddad innergård med stor altan.
Ett bra boende för den lite större familjen eller för dig som vill ha gott om utrymmen. Huset ligger i ett av Märstas många premiumområden med gångavstånd till lekplatser, förskolor, skolor, handel och Märsta Station. Visas i augusti

Visa mer
Slutpris

4 220 000 kr

Ansvarig mäklare

Jonas Dackman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Anna Segerlund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.