Odensala

Håsta Hage

Till salu

Här har du möjlighet att skapa ditt eget drömboende. Två tomter till salu och bygglov finns. Bygglovet baserar sig på ett hus från Floods Trähus. Bilagt hus är ett förslag med ett komplett pris för ett nyckelfärdigt hus. Priset innefattar tomten för utgångspris, avlopp, vatten och komplett hus. I praktiken köper man tomten genom oss, köper huset av Vallsjöhus och skriver sen avtal med en grundfirma och en byggfirma. Alla offerter är spikade så priset gäller. Vid stort intresse och budgivning så är det tomten man budar på. Resten är fast pris. Endast tomten har ett utgångspris om 1 950 000 kr. Väljer man Vallsjöhus alternativet så behövs mindre anpassning av bygglovet som tar ca 2-4 veckor. Efter det tar produktionen ca 36 veckor tills ni kan flytta in. Tomten säljs genom Svenska Mäklarhuset och huset säljs av Vallsjöhus, frågor om huset kan ställas till Ingemar Karlberg ingemar.karlberg@vallsjohus.se 070-2206120. Huset är ett förslag och även andra hus eller leverantörer kan väljas.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 166.3 kvm
  • Byggnadsår: 2021
  • Område: Odensala, Sigtuna
  • Besiktigad: Nej
Utgångspris

5 825 744 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Jonas Dackman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Trevligt område med många boende men ändå gott om plats mellan fastigheterna. Här bor du i bra pendlarläge men samtidigt på landet. Bebyggelsen ligger i mindre områden och däremellan är det brukad åkermark. Ett antal större gårdar finns i området med både lantbruk och djurhållning.

Kommunikation

Buss Linje 574 har en flexibel trafikform där många turer anpassas efter de beställningar som görs. Bussen går då de tider och till de hållplatser som kunderna beställt och du har bra möjligheter att anpassa ditt kollektiva resande till dina behov. Skolskjuts ordnas för barnen.

Närservice

Området har en bra förskola och skola 1-6:e klass.
Nybyggd bygdegård finns i området med olika aktiviteter.
Fotbollsklubben Wigör håller en fin fotbollsplan och har gott om spelare i klubben.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.