Odensala

Håstahage

Härliga tomter i trevliga Håstahage Odensala Märsta

Till salu

Härliga tomter i trevliga Håstahage Odensala Märsta

Nu finns två tomter till salu, ena tomten ligger lite lägre och har en yta där du kan skapa en plan tomt. Den andra ligger lite högre och är lite mer kuperad. Avstyckningen är klar och såväl bygglov med situationsplan. Tomterna ligger just invid en trevlig samfällighet men kommer inte att vara med i den samfälligheten. Dock så delar ena tomten infart med samfälligheten och nyttjar deras väg några meter. Att trivas att bo på landet innebär frihet och glädje. Att kunna vara för sig själv men samtidigt som i allt boende att hälsa på och vara trevlig mot grannarna. Samfälligheten har gemensamma städdagar mm där de boende på de nya tomterna kommer att vara välkomna att delta. Detta är en plats att trivas på i ett lantligt boende. Det finns bygglov på ett hus men tomtköpet är inte bundet till en viss husleverantör så anpassningar går att göra men placering av hus och garage samt max takhöjd och max byggyta bör du behålla.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Fastighetsbetecking: Håsta 1:33
  • Tomtarea: 1 345 kvm
  • Område: Odensala

1 950 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Jonas Dackman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Håstahage

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Trevligt område med många boende men ändå gott om plats mellan fastigheterna. Här bor du i bra pendlarläge men samtidigt på landet. Bebyggelsen ligger i mindre områden och däremellan är det brukad åkermark. Ett antal större gårdar finns i området med både lantbruk och djurhållning.

Kommunikation

Buss Linje 574 har en flexibel trafikform där många turer anpassas efter de beställningar som görs. Bussen går då de tider och till de hållplatser som kunderna beställt och du har bra möjligheter att anpassa ditt kollektiva resande till dina behov. Skolskjuts ordnas för barnen.

Närservice

Området har en bra förskola och skola 1-6:e klass.
Nybyggd bygdegård finns i området med olika aktiviteter.
Fotbollsklubben Wigör håller en fin fotbollsplan och har gott om spelare i klubben.

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.