Märsta - Valsta

Hugingatan 25

Tjusigt renoverad 2:a på markplan med både balkong och uteplats!

Kommande försäljning

Tjusigt renoverad 2:a på markplan med både balkong och uteplats!

Välkommen till Hugingatan 25! Lägenheten om 64 kvm erbjuder bland annat genomgående ljusa ytskikt, fräscht Puustelli kök, renoverat och stambytt badrum samt både balkong och stor uteplats. Här bor man lika bra som bekvämt på entréplan i fastigheten. Tillhörande förråd och tvättstuga finns lättillgängligt i källaren. Stabil HSB-förening som erbjuder bastu och diverse gemensamhetslokaler. Väldigt bra kommunikationer ner till Märsta station. Perfekt för den som pendlar då det endast tar 19 minuter in till centralstationen i Stockholm, 18 minuter till Centralstationen i Uppsala och 16 minuter till Arlanda! Välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 64 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 4 420 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bostadsrättstillägg
  • Förening: BRF GRANEN
  • Byggnadsår: 1970
  • Område: Märsta - Valsta, Sigtuna

1 425 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Anna Segerlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Hugingatan 25

Allmänt

- Rymlig 2:a där påkostade renoveringar såsom badrum och kök har genomförts. För den som vill göra små ändringar efter eget smak och tycke finns en inre fond på 10 670 kr tillgodo. Lägenheten är belägen i ett lugnt och omtyckt område i en stabil förening med låg belåning.

Visa mer

Kök

- Påkostat kök från Puustelli som renoverats under 2012. Gott om förvaring och arbetsyta, mjukstängande luckor och lådor i en behaglig blå ton samt stänkskydd i vitt kakel ovanför arbetsbänk. Plats för matbord för 4 personer framför härligt fönsterparti. Köket är utrustat med inbyggd spishäll (Siemens), rostfri fläktkåpa (Electrolux), inbyggd ugn (Siemens), inbyggnadsmicro (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens) samt hel kyl och frys (Gram). Vita väggar och eklaminat på golv.

Visa mer

Uteplats

- Från köket finns utgång till balkongen som även leder ner till stor uteplats i soligt sydvästläge. Uteplatsen i form av ett trädäck omges av ett staket och byggdes till 2013.

Visa mer

Hall

- Välkomnande och rymlig hall som binder ihop bostadens alla rum. En vägg har tagits ner mellan kök och hall vilket skapar öppna och sociala ytor. Gott om förvaring i två inbyggda garderober. Ljusgrå kulör på väggar och eklaminat på golv.

Visa mer

Vardagsrum

- Rymligt vardagsrum, perfekt för det ultimata soffhänget och som bostadens mittpunkt för gemenskap och umgänge. Eklaminat på golv och tapet på väggarna med en stilfull fondvägg.

Visa mer

Sovrum

- Rofyllt sovrum med heltäckande matta och ljusa väggar med en fondvägg. Gott om förvaring i rymlig garderob efter kortväggen.

Visa mer

Badrum

- Fräscht badrum som renoverats i samband med stambytet 2011.
Ljust klinkergolv, kaklade väggar i vitt och inbyggda spotlights i tak. Badrummet är utrustat med duschhörna med vikväggar, handfat i kommod, wc och handdukstork.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Vid uppförandet av bostäder har man behållit inslag av tidigare grönområden, vilket ger en grön och trevlig atmosfär. Endast en kort promenad till förskolor/skolor och Valsta centrum med dess utbud av butiker, restauranger och gym. Uppfört finns en blandning av hyresrätter och bostadsrättslägenheter samt ett mindre antal BRF-radhus och villor.

Kommunikation

Buss trafikerar området till och från Märsta station, med kvartstrafik större delen av dagen. Från Märsta station har du fortsatt goda buss- och tågförbindelser mot Sigtuna, Arlanda, Stockholm och Uppsala.

Närservice

Valsta Centrum finns med stor välskött ICA supermarket, café, Pressbyrån, apotek, gym samt ett antal mindre butiker.
Midgårdsbadet är ett modernt utomhusbad i området med vackert poolområde och en rejält utrustad simhall (2014).
Det finns ett stort antal förskolor och två skolor med låg och mellanstadium samt en med högstadium och Arlandagymnasiet.

Parkering

Allmänt i området finns relativt gott om parkeringsmöjligheter, oftast avgiftsbelagda. BR-föreningarna har separata köer till parkeringar men sällan några långa köer.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.