Sigtuna

Slottshöjden

Exklusivt friköpt boende intill Mälaren i härlig slottsmiljö!

Till salu

Exklusivt friköpt boende intill Mälaren i härlig slottsmiljö!

24 parhus och 4 radhus från Vallsjöhus i två plan med kvalitet utöver det vanliga! 131,2 kvm fördelas på entréplan som präglas av öppna sociala ytor med stora fönsterpartier för fantastiskt ljusinsläpp, samt den mer privata delen på övre plan med 4 sovrum. För den stora familjen finns även möjligheten att inreda vindsvåningen för ytterligare 35,2 kvm boarea.

TRYCK PÅ LÄS MER NEDAN!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 131.2 kvm
  • Pris från: 5 875 000 kr
  • Område: Sigtuna, Sigtuna
Pris från

5 875 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Jonas Dackman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Slottshöjden

24 parhus och 4 radhus från Vallsjöhus i två plan med kvalitet utöver det vanliga! 131,2 kvm fördelas på entréplan som präglas av öppna sociala ytor med stora fönsterpartier för fantastiskt ljusinsläpp, samt den mer privata delen på övre plan med 4 sovrum. För den stora familjen finns även möjligheten att inreda vindsvåningen för ytterligare 35,2 kvm boarea. Husen ligger i TUN 3 som är beläget i Slottsbyns högsta del med den bevarade grönskande miljön.

Här tar den nya stadsdelen Steninge Slottsby form i en unik slottsmiljö intill Mälaren med Stenladan som områdets hjärta. Här kommer det att finnas något för alla! Allt från förskola/skola, äldreboende, möjlighet till både stall- och båtplats till Stenladans utbud av restaurang och butiker. Ströva runt i slottsparkens vackra miljö, eller varför inte i naturreservatets grönskande omgivningar. Den nya busslinjen tar dig till och från Märsta station där du enkelt kan ta dig vidare till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Anmäl ditt intresse till malin.johnson@smh.se

Allmän information om bostäderna i Slottshöjden

- 131,2 kvm i standardutförande + möjligheten till ytterligare 35,2 kvm BOA genom inredd vindsvåning
- Tomtarea 258-515 kvm
- 6-7 rum (varav 4-5 sovrum) + kök
- Pris från 5 070 500 kr
- Beräknad driftskostnad ca 24 000 kr/ år (VA, el, försäkring och sophämtning)
- Upplåtelseform: Friköpt
- Husen kan levereras var 6:e vecka, därefter tar det ca 20 veckor att färdigställa det på plats.

Möjligheten finns att boka visning av liknande visningshus (från Vallsjöhus) vid Nybygget, ett visningshusområde i Arlanda stad. Där hjälper hussäljaren
Ingemar Karlberg till med diverse frågor kring huset och tillval.

Kontaktuppgifter till Ingemar:
Ingemar.karlberg@vallsjohus.se
070 220 61 20

Svenska Mäklarhusets uppdrag omfattar förmedling av tomterna.

  • Bästa läget i härlig slottsmiljö
  • 0 kr i avgift och oslagbart låg driftskostnad
  • Lågenergihus

Allmänt

- Slottshöjden i TUN 3 består av 24 friköpta parhus och 4 friköpta radhus från Vallsjöhus i två plan med kvalitet utöver det vanliga! Redan från början håller bostäderna från Vallsjöhus hög standard och är utrustade med materialval av hög kvalitet. Genomgående 13 mm ekparkett från Tarkett och släta vitmålade väggar och tak. Självklart finns möjligheten till att anpassa boendet efter familjens behov då valmöjligheterna för tillval är oändliga!

Visa mer

Hall

- Inbjudande hall med klinkergolv. Hela nedre plan erbjuder härlig golvvärme. Trappan är från ATAB i vitmålad furu med steg och handledare i ek. Under trappen finns ett rymligt förråd för extra förvaring. Intill hallen finns även badrum och separat klädvård.

Visa mer

Vardagsrum

- Stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Perfekt för det ultimata soffhänget och som bostadens mittpunkt för gemenskap och umgänge. Härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier som går ända ner till golv. Standardutförandet på golv är 13 mm ekparkett från Kährs.

Visa mer

Kök

- Modernt kvalitetskök från Ballingslöv med köksö. Som standardutförande levereras vitmålade köksluckor av typen Star och laminatbänkskiva med rak kant. Köket är utrustat med påkostade vitvaror från Miele, vit eller rostfritt, som ugn, induktionshäll inkl. hällskydd, diskmaskin, kyl, frys samt fläktkåpa inkl. trumsats och kallrasskydd. Vitvarorna går att uppgradera med följande paket:, premium och exklusiv.

Visa mer

Tvättstuga

- Tvättstuga med groventré. Tvättutrustning från Miele som finns i standard, premium och exklusiv. Tvättbänk från Ballingslöv. I tvättstugan står frånluftsvärmepumpen från NIBE. Klinkergolv med golvvärme.

Visa mer

Sovrum

- Fyra rymliga sovrum på övre plan samt möjligheten till ytterligare ett sovrum på entréplan. Det stora sovrummet har utgång till balkong. Garderober ingår ej.

Visa mer

Badrum

-Två badrum, ett på nedre plan och ett på övre. Badrumsinredning från INR. Badrummen är utrustade med handfat i kommod, wc och duschhörna med glasväggar. På nedre plan finns spegel och på övre plan finns spegelskåp. Badrummen har kaklade väggar och klinkergolv. Badrum nedre plan med vattenburen golvvärme, ovanvåning med radiator.

Visa mer

Vindsvåning

-Det finns tre alternativ för vindsvåningen. Alternativ 1 innebär en inredd vindsvåning för ytterligare 35,2 kvm boyta (ca 47 kvm golvyta). Alternativ 2 är en oinredd varmvind som är förberedd för el och VA. Ovannämnda alternativ är tillval. Alternativ 3 som ingår vid standardutförande är en oinredd vind där det är förberett för trapp i bjälklaget. I samtliga utföranden ingår takkupa och runt fönster. I radhusen ingår dock endast takkupa.

Visa mer

Steninge Slottsby

- Med perfekt läge i Steninge Slottsby har du som boende på Slottshöjden nära till allt! TUN 3 är beläget på en höjd i lugnt och ostört läge med direkt närhet intill den planerade skolan och förskolan, samt endast ett par hundra meter till områdets centrum, Stenladan. I Stenladan, som blir områdets hjärta, finns den välsmakande restaurangen och cafét Steninge bruk samt butiker såsom inredningsbutiken POSH living, Steningekompaniet som erbjuder det mesta till köket, Widforss jakt och naturbutik, samt Trädgårdsmästeriet.

Förskola och skola (F-6) kommer ta form centralt i natursköna områden där breda gång- och cykelvägar borgar för säker transport till och från skolan. En mindre idrottshall och en utomhusplan kommer skapa förutsättningar för rörelse året runt. Intill skolområdet kommer även ett äldreboende uppföras.

För den båtintresserade har du möjligheten att boka båtplats, för att kunna lägga till vid Steninge Marina. Där skapas en charmig mötesplats med utsikt över Mälaren. Marinan har plats för 300 fritidsbåtar sommartid och uppställningsplatser vintertid. Projektering över detta område pågår.

För den hästintresserade planeras en ridanläggning med plats för 40 hästar och förråd för foder, strö och maskiner. Stallet blir 1400 m2 stort och intill stallet ska ett ridhus byggas. En perfekt plats med härliga ridstråk till bland annat Rävsta och Rosersbergs slott.

Trots att Steninge slottsby blir ett toppmodernt bostadsområde med centralt läge, finns naturen hela tiden runt hörnet där möjligheterna är oändliga!

Besök gärna www.steningeslottsby.se för mer information!

Visa mer

Exteriör

Visa mer

Fasadbild

Visa mer

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.