Märsta Trädgårdsstad

Ängsvägen 7

I ett av Märstas bästa lägen ligger denna härliga fastighet/tomt för drömboende

BUDGIVNING PÅGÅR

I ett av Märstas bästa lägen ligger denna härliga fastighet/tomt för drömboende

Med fint högt läge ligger här en möjlighet att bygga ditt drömboende, tomten är enligt taxeringen på 1 713 kvm. Bo i supermysigt grönt läge och ha samtidigt nära till allt. Med kort promenad till centrum och station och likväl till förskolor, skolor och fritidsaktiviteter kan du här skapa ett superbekvämt boende. Husförslag finns i separat annons.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Fastighetsbetecking: Märsta 1:78
  • Tomtarea: 1 713 kvm
  • Område: Märsta Trädgårdsstad
Högsta BUD

3 700 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Jonas Dackman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Fantastiskt område där detaljplanen vill bevara "Trädgårdsstaden" med dess unika karaktär av tomter i generös storlek och mängder av äppelträd och annan härlig grönska. Området består uteslutande av villabebyggelse med stora tomter.

Kommunikation

Området ligger inom gångavstånd från Märsta Centrum och Märsta Station, även skolor, förskolor och annan service finns nära. Gångavstånd till buss mot station och anrika Sigtuna.

Närservice

All tänkbar service med butiker, restauranger, gym, bibliotek, skolor och förskolor mm finns inom gångavstånd

Parkering

De generöst stora tomterna medger parkering på egen tomt, varför det alltid finns plats efter gatan för ett generöst antal gäster.

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.