Märsta - Valsta

Idungatan 37

Stor 3:a om 79 kvm bekvämt belägen en halv trappa upp!

Kommande försäljning

Stor 3:a om 79 kvm bekvämt belägen en halv trappa upp!

På omtyckta Idungatan finner ni denna härliga lägenhet som erbjuder genomgående ljusa ytskikt, generösa ytor, renoverat badrum och kök. Här bor man lika bra som bekvämt en halvtrappa upp med stor balkong i lugnt och soligt sydvästläge med grönskande vy. Stabil HSB förening med närhet till både Valsta C och Märsta C med dess utbud av butiker och närservice, förskolor och skolor, samt härliga grönområden att strosa runt i! Väldigt bra kommunikationer ner till Märsta station där du lätt tar dig vidare till Arlanda, Uppsala och Stockholm.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 79 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 4 102 kr inkl värme, VA, kabel-tv
  • Förening: BRF Tallen
  • Byggnadsår: 1969
  • Område: Märsta - Valsta, Sigtuna
Utgångspris

1 750 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Anna Segerlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Idungatan 37

Allmänt

- Njut av grönskande vy med sol hela dagen på balkongen. Tillhörande förråd och tvättstuga finns bekvämt beläget i källaren. Lugn, trevlig och grönskande innergård. Genomgående vitmålade väggar i lägenheten (2017) och nya dörrar med dörrkarmar. Stabil HSB-förening som erbjuder bastu, gym och diverse gemensamhetslokaler.

Visa mer

Hall

- Välkomnande hall som binder ihop lägenhetens alla rum. Gott om plats för avhängning och förvaring i de tre inbyggda garderoberna samt ytterligare en garderobslänga. Vitmålade väggar (2017) samt plastmatta på golv.

Visa mer

Kök

- Inbjudande kök med plats för matbord för 4-6 personer framför härligt fönsterparti. Omlackade luckor i vitt (2017), nya handtag (2017) och ny laminerad bänkskiva (2017). Vitmålade väggar (2017), plastmatta i träimitation och stänkskydd i ljust kakel. Köket är utrustat med hel kyl och frys (2017), spis (2014), fläkt (2017), inbyggd micro (2017) samt diskmaskin. Matlagningen blir en fröjd i detta kök!

Visa mer

Vardagsrum

- Stort och ljust vardagsrum perfekt för det ultimata soffhänget och som bostadens mittpunkt för gemenskap och umgänge. Utöver vardagsrumsmöbler finns det plats att ställa in ett matbord när det stora sällskapet kommer på besök. Gott om ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti och balkongdörr. Vitmålade väggar (2017) och parkettgolv.

Visa mer

Balkong

- Njut av en kopp kaffe i solen med grönskande vy!

Visa mer

Sovrum 1

- Stort sovrum med härligt ljusinsläpp från fönster mot innergård. Vitmålade väggar (2017) och laminatgolv. Gott om förvaring i 5 stycken inbyggda garderober.

Visa mer

Sovrum 2

- Rofyllt sovrum med gott om ljusinsläpp och grönskande vy. En inbyggd garderob samt ytterligare en garderobslänga. Vitmålade väggar (2017) och laminatgolv.

Visa mer

Badrum

- Fräscht renoverat badrum med vitt kakel och mörkt klinker (2016). Badrummet är utrustat med dusch med frostade duschväggar, handfat med spegelskåp ovanför, handdukstork samt wc.

Visa mer

Mäklaren

- Är det dags att förändra er boendesituation? Oavsett om du ska sälja eller köpa en bostad finns jag här och hjälper till genom hela processen. Boka in en värdering av din bostad du också!

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Vid uppförandet av bostäder har man behållit inslag av tidigare grönområden, vilket ger en grön och trevlig atmosfär. Endast en kort promenad till förskolor/skolor och Valsta centrum med dess utbud av butiker, restauranger och gym. Uppfört finns en blandning av hyresrätter och bostadsrättslägenheter samt ett mindre antal BRF-radhus och villor.

Kommunikation

Buss trafikerar området till och från Märsta station, med kvartstrafik större delen av dagen. Från Märsta station har du fortsatt goda buss- och tågförbindelser mot Sigtuna, Arlanda, Stockholm och Uppsala.

Närservice

Valsta Centrum finns med stor välskött ICA supermarket, café, Pressbyrån, apotek, gym samt ett antal mindre butiker.
Midgårdsbadet är ett modernt utomhusbad i området med vackert poolområde och en rejält utrustad simhall (2014).
Det finns ett stort antal förskolor och två skolor med låg och mellanstadium samt en med högstadium och Arlandagymnasiet.

Parkering

Allmänt i området finns relativt gott om parkeringsmöjligheter, oftast avgiftsbelagda. BR-föreningarna har separata köer till parkeringar men sällan några långa köer.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.