Värnstigen 16 Segeltorp
Segeltorp

Värnstigen 16

Trea med inglasad balkong och fantastiskt utsikt!

Såld

Trea med inglasad balkong och fantastiskt utsikt!

- FANTASTISK UTSIKT - INGLASAD BALKONG - TRYGGT OMRÅDE -

Varmt välkomna till Skansberget och en trea med fantastisk utsikt! Värnstigen är belägen i ett lugnt bostadsområde utan genomfartstrafik med blandad bebyggelse. Här bor ni i gavellägenhet om 70 kvadratmeter som är väldisponerad och ljus. Här erbjuds två väl tilltagna sovrum, stort vardagsrum med plats för större soffgrupp och matplats samt fullt utrustat kök. Inglasad balkong i sydöst-läge. Från den inglasade balkongen och fönsterbandet i vardagsrummet erbjuds en underbar utsikt! Helkaklat badrum med tvättmaskin, hall med plats för avhängning och klädkammare för förvaring.

Uppe på Skansberget bor du inte bara med en fantastisk vy och i lugnt område utan genomfart utan också med närhet till shopping, E4:an och tunnelbana. Mycket goda shoppingmöjligheter vid norra Europas största handelsplats Kungens Kurva, Heron City och Skärholmen Centrum där all tänkbar service finns! I närheten ligger också Långsjön, som under sommarhalvåret är en trevlig badplats och under vintertid populärt att åka längdåkning och skridskor. Sist men inte minst ligger den populära och välbesökta handelsträdgården Zetas Trädgård intill Skansberget. Där har dom Sveriges största sortiment av trädgårdsväxter, ett brett urval av krukor och interiör med den udda detaljen som förskönar din trädgård. En rofylld visningsträdgård där du får uppleva fullvuxna växter och ett café som även serverar lunch.

Här är det lätt att trivas, varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.