Såld lägenhet på Kallkärrsvägen 74 i Snättringe
Snättringe

Kallkärrsvägen 74

Modern och stilsäker 2:a i lugnt område!

Såld

Modern och stilsäker 2:a i lugnt område!

- ARKITEKTRITADE HUS - LUGNT LÄGE - HÖG MATERIALSTANDARD - TAKTERRASS -

Belägen i familjevänligt villaområde hittar du denna trivsamma och stilsäkra tvåa på Kallkärrsvägen 74. Vi gläds att välkomna er till detta moderna och väl genomtänkta boende om 48 kvadrat med stor balkong dränkt i morgon och förmiddagssol. Lägenheten är välplanerad med gott om förvaring, öppna ytor och snygga materialval. Köket är väl utrustat med mycket förvaring bakom släta gråa skåpsluckor, arbetsbänk och stänkskydd i Carraramarmor och vitvaror i rostfritt stål. Plats för både större matplats och soffgrupp i den öppna planlösningen med utgång till balkongen. Sovrummet rymmer både dubbelsäng och skrivbord eller extra förvaring. Genomgående snygg enstavsparkett i hela lägenheten. I badrummet hittar du tvättmaskin och tumlare, handfat i kommod, WC samt dusch med glasdörrar. På taket finns tillgång till gemensam takterrass med pentry, varje lägenhet har tillgång till eget förråd samt möjlighet att parkera i garage under husen.

För att ta dig in till stan promenerar eller cyklar du till pendeltåget i Stuvsta eller tar bussen som går precis utanför lägenheten till både tunnelbana och pendeltåg. Bor du i Snättringe har du gångavstånd till Långsjön som erbjuder både bad från brygga och sandstrand. Dessutom kan man vintertid åka skridskor runt sjön. För den idrottsintresserade ligger Källbrinks idrottsplats på gångavstånd/cykelavstånd från Snättringe. Där erbjuds många möjliga sportaktiviteter såsom tennis, fotboll, orientering, friidrott och motionsspår. Samt uppskattade strövområden i Gömmarskogens naturreservat. Gömmarområdet är så stort att det samtidigt erbjuder ett antal motionsspår, ridvägar samt leder för promenader och jogging. I Gömmarskogen finns även sjön Gömmaren som erbjuder badplats från klippor eller mer barnvänlig sandstrand.

Varmt välkomna till ett boende där man tycks ha tänkt på allt - vi ses på visning!

Visa mer
Slutpris

2 300 000 SEK

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

balkong

kök

matplats

vardagsrum

sovrum

badrum

hall

föreningen

Planlösning