Kvarnbergsvägen 19B Centrala Huddinge
Centrala Huddinge

Kvarnbergsvägen 19B

Gavelradhus i familjevänligt villaområde!

Såld

Gavelradhus i familjevänligt villaområde!

- FJÄRRVÄRME - CENTRALT LÄGE - SMAKFULLT BOENDE - TRIVSAM UTEPLATS - GAVELLÄGE -

Varmt välkomna till Kvarnbergsvägen och detta trivsamma gavelradhus precis intill Kynäs villaområde. Här bor ni i ett modernt och lättskött hem med låga driftkostnader tack vare fjärrvärmen. På entréplanet välkomnas ni in i en mycket luftig hall med gäst WC, vidare stort kök och vardagsrum med semiöppen planlösning som bjuder in till socialt umgänge med gott om plats för den stora familjen. Från vardagsrummet når ni husets baksida med trädäckad uteplats helt utan insyn bakom grön tujahäck i soligt syd-/västläge. En trappa upp hittar du fyra väl tilltagna sovrum med förvaring i garderober. Balkongen som nås från två av sovrummen är perfekt för vädring men också för att fånga dom sista solstrålarna. Här uppe finns också ett helt nyrenoverat badrum med badkar och stort fönster där skog och natur bjuds in i rummet. På nedervåningen finns en stor tvättstuga, dusch med bastu, stort förråd och ett stort lekrum, extra sovrum eller varför inte ett svalt hemmakontor. Det här boendet lämnar lite att önska med sin moderna touch, välplanerade ytor och mycket låga driftkostnad!

Njut av det lugna och trygga området intill villakvarteren och grönområden. På Kvarnbergsvägen erbjuds ni ett mycket trevligt boende på gångavstånd till Huddinge centrum och pendeltåget. Precis intill bostaden på Kvarnbergsplan finns matbutik, restauranger och gym. Från Kvarnbergsplan går bussar till både Huddinge och Stuvsta station samt till Huddinge med omnejd. Men, redan utanför dörren går buss 705 som tar dig till antingen Stuvsta eller Huddinge centrum med pendeltåg. Sammanfattningsvis ett centralt och trivsamt boende i mycket gott skick - välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

5 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.