Såld lägenhet på Hörningsnäsvägen 32 i Centrala Huddinge
Centrala Huddinge

Hörningsnäsvägen 32

1:a med låg avgift intill Huddinge centrum!

Såld

1:a med låg avgift intill Huddinge centrum!

- Välplanerad - Låg avgift - Nära Huddinge C - Insynsskyddad -

Varmt välkomna till Hörningsnäsvägen 32! Här finner ni en charmig och insynsskyddad etta belägen i den äldre delen av Huddinge Centrum som bjuder på tidstypisk charm med stora fönsterpartier, fin takhöjd samt arbetskök med bra maskinell utrustning. Bostaden upplevs rymlig och har ett lättmöblerat rum, stambytt badrum med tvättmaskin samt goda förvaringsmöjligheter i garderober. Denna bostad är ligger bara några minuters promenad från Huddinge Centrum med ett 80-tal butiker samt pendeltåg till stan på drygt 15 minuter. Runt hörnet finns även gym, restaurang samt det hyllade bageriet Spröd som bakar oförskämt goda surdegsbröd!

Klockarbacken 8 är en trivsam bostadsrättsförening känd för låg avgift och god ekonomi, föreningen har dessutom flertalet gemensamma utrymmen för medlemmarna att utnyttja. Sammanfattningsvis en bostad i gott skick, med låg avgift nära centrum!

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

1 560 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Rum

Kök

Matplats

Badrum

Hall

Föreningen

Planlösning