Såld lägenhet på Högmora Ringväg 10C i Högmora
Högmora

Högmora Ringväg 10C

Charmigt tvåplanshus i expansiva Högmora!

Såld

Charmigt tvåplanshus i expansiva Högmora!

- VÄLPLANERAT - NYBYGGT - BRA SOLLÄGE -

Varmt välkommen till Högmora Ringväg 10C! Här bor ni ett modernt hem om 42 kvm med lugnet och naturen i Högmora men med närheten till bekvämligheter och kommunaltrafik. Detta är ett genomtänkt boende med hög standard, och väl utnyttjade kvadratmetrar. Ljus bostad med stora fönster och uteplats där du kan följa solen hela dagen. På entréplan finns bra kök med diskmaskin och gott om plats för större matgrupp. I det helkaklade badrummet finns tvättmaskin, dusch med glasdörrar och tvättställ i kommod under spegelskåp med förvaring. En trappa upp finns två bra rum, ena används som vardagsrum men kan med fördel användas som sovrum, och det andra som sovrum med fönster i två väderstreck. Från övervåningen finns utgång till husets baksida och på nedervåningen en ingång via husets uteplats.

Natursköna Högmora passar dig som inte vill kompromissa på närheten till både centrala Stockholm och fina naturupplevelser. Här förenas lantidyll med modern villastad och närheten ligger natur- och skogsområden samt sjöarna Magelungen och Trehörningen som erbjuder både klippbad och fiske. I närområdet finns Ågesta friluftsområde med ridklubb, golfklubb, utegym och elljusspår för löpare samt skidspår vintertid. I Stuvsta ligger ett flera förskolor och skolor upp till åk 9. Från Ågestavägen går buss 742 mot anslutande pendeltåg i Huddinge eller Farsta strand. Med bil når du Huddinge C på knappt 10 min.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

2 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.