Britas gränd 79 Centrala Huddinge
Centrala Huddinge

Britas gränd 79

NYRENOVERAT BOSTADSRÄTTSRADHUS INTILL CENTRUM

Såld

NYRENOVERAT BOSTADSRÄTTSRADHUS INTILL CENTRUM

- NYRENOVERAT - RADHUSKÄNSLA - GÅNGAVSTÅND TILL CENTRUM - TVÅ UTEPLATSER - BARNVÄNLIGT OMRÅDE -

Varmt välkomna till Britas gränd och ett perfekt boende i stabil förening och lugnt område. Med egen ingång via uteplats på husets framsida mot bilfri gård och terrass på baksidan med kvällssol lämnar det här radhusliknande boendet lite att önska.

Ni välkomnas in i hall med gott om förvaring bakom skjutdörrar i spegelglas vidare till ljust och trivsamt nyrenoverat kök med plats för matgrupp. Vardagsrummet är stort och rymmer både större soffgrupp och matplats eller mediamöbel. Helt insynsskyddat med naturen rätt inpå och fransk balkong för extra ljusinsläpp. På entréplanet hittar ni också mysigt sovrum med förvaring bakom både skjutdörrar i spegelglas och inbyggda garderober samt ett nyrenoverat badrum. Badrummet är helkaklat med förvaring i kommod och i spegelskåp samt dusch med glasdörrar. På nedervåningen hittar du tre bra sovrum samt allrum med utgång till terrassen på baksidan. Här finns också två förråd, det ena skulle bli en perfekt tvättstuga. Idag hittar du tvättmaskin och tumlare i badrummet på nedervåningen. Här finns också dusch med glasdörrar, förvaring i spegelskåp och tvättho med förvaring.

Här bor du i familjevänligt område med närhet till Huddinge centrum, pendeltåg samt skolor och förskolor. Precis intill villaområdet ligger Källbrinksskolan och Källbrinks sportområde med bland annat fotbollsplaner, tennisbanor, friidrottsanläggning och löpspår. Inte lång ifrån bostaden kan du bada och fiska i sjön Gömmaren med både strand och klippor.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.