Björkallén 55 Trångsund - Fållan
Trångsund - Fållan

Björkallén 55

Möt lugnet och naturen i Fållan! Hänförande sjöutsikt och promenadavstånd till pendeltåg/tunnelbana.

Såld

Möt lugnet och naturen i Fållan! Hänförande sjöutsikt och promenadavstånd till pendeltåg/tunnelbana.

- SJÖUTSIKT - STORA FÖNSTER - SOCIAL PLANLÖSNING - DUBBELGARAGE -

Vi är glada att äntligen få välkomna er till Björkallén 55 och detta underbara läge precis intill den populära badsjön Magelungen. Med stor och solig tomt, dubbelgarage och moderna bekvämligheter lämnar denna charmiga villa med utsökt läge lite att önska!

Varmt välkomna in till en underbar utsikten. Fönsterpartiet i vardagsrummet är helt fantastiskt med fri utsikt över sjön. Denna sociala och öppna planlösningen med högt i tak bjuder in till stora bjudningar och härligt häng. Här finns också en eldstad för extra mysläge! Intill vardagsrummet ligger köket i anslutning till matplats som vidare leder ut till husets terrass, även här med slående vy och härligt solläge. På entréplanet finns också ett bra sovrum, yta för lounge eller kontor, WC och gott om förvaring i garderober i hallen med högt i tak. En trappa ner går det inte heller att undvika vyn. Det stora fönsterpartiet i allrummet, som senaste tiden har använts som kontor, är givetvis vänt mot vattnet. Genom stora dubbeldörrar kommer du ut till stenlagd uteplats och härlig gräsmatta. Tomten och trädgården är välskött med gott om utrymme för likväl sittgrupper som lek och odling. På nedervåningen finns även två sovrum, ena med riktigt stor walk in closet, tvättstuga med förvaring och stort helkaklat badrum med både badkar och dusch.

Ett generationsskifte pågår i området vilket innebär att många fastigheter förändras, renoveras och byggs om. Det här är ett populärt område på uppsving som på sikt kommer ha stor potential att öka mycket i värde. Här bor du med mycket bra läge i lugna Fållan, 300 meter från huset ligger Fållans badudde. Du har också nära till Farsta och Trångsunds centrum och med kort resväg vidare till City. Från villan tar det ca 10 minuter att gå till Trångsunds centrum och pendeltågstation där det i sin tur tar endast 15 minuter till söder. Just denna del av Fållan ligger strategiskt mycket bra till, inte bara med sjöutsikt och perfekt solläge, utan också med stora berg och kuperad skog som avlägsnar ljud från vägar och spårtrafik.

Detta läge måste ni uppleva, varmt välkomna att kontakta mäklaren Rebecka!

Visa mer
Slutpris

9 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.