Såld lägenhet på Vikingavägen 13 i Centrala Huddinge
Centrala Huddinge

Vikingavägen 13

Stilsäker 1,5:a i trygg förening och populärt område!

Såld

Stilsäker 1,5:a i trygg förening och populärt område!

- INGLASAD BALKONG - TRYGG HSB-FÖRENING - POPULÄRT OMRÅDE - STAMBYTT BADRUM - VÄLPLANERAD -

Varmt välkomna till Vikingavägen och denna trivsamma och välplanerade 1,5:a på tredje våningen i mycket populär och välskött förening. Det moderna och smakfulla köket går i ljusa toner med gott om plats för större matgrupp. Från lägenhetens rum med alkov och plats för större soffa når du den inglasade balkongen i fritt läge. Här på balkongen får du ytterligare ett utrymme till denna redan stora etta. Denna generösa 1,5:a om 40 kvadratmeter är välplanerad och med sovalkoven delas rummet naturligt upp och även ett par bor bra här. Badrummet är stambytt 2011 med uttag för tvättmaskin med grått klinker och vitt kakel. Genomgående smakfulla val och många fönster ger en ljus känsla, här är det lätt att trivas!

Njut av längre säsonger och få ett extra rum på balkongen, njut av det lugna och trygga området intill villakvarteren och grönområden. På Vikingavägen erbjuds ni ett mycket trevligt boende på gångavstånd till Huddinge centrum och pendeltåget. På Kvarnbergsplan finns matbutik, restauranger och gym. Från Kvarnbergsplan går bussar till både Huddinge och Stuvsta station samt till Huddinge med omnejd.

Vi glädjs åt att välkomna er till ett riktigt fint hem där man tycks ha tänkt på precis allt, vi ses på visning!

Visa mer
Slutpris

1 910 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.