Såld parhus på Gnejsvägen 33 i Snättringe
Snättringe

Gnejsvägen 33

Parhus med garage i populära Snättringe!

Såld

Parhus med garage i populära Snättringe!

- GARAGE - UTEPLATS I SÖDERLÄGE - POPULÄRT OMRÅDE - GÅNGAVSTÅND TILL BADSJÖ -

Vi är glada att välkomna er till Snättringe och detta mysiga parhus med härlig uteplats! Här bor ni i lugnt och barnvänligt villaområde med bra kommunikationer via buss till både pendeltåg och tunnelbana. Husets entréplan erbjuder större kök med rum för matgrupp. Ljust vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matgrupp som också går att dela av för att skapa ett rum till, helkaklat badrum med tvättmaskin samt entré med gott om förvaring längs garderobsvägg. På övervåningen hittar ni två bra sovrum, helkaklat badrum med duschväggar i glas och övre hall med plats för skrivbord. Båda badrummen har plats för och möjlighet till badkar. Den mysiga trädgården med trädäckad uteplats ligger i ett härligt solläge med plats för skönt häng och bollek. På tomten finns också bod för förvaring och garage med plats för en bil och förvaring. Grannar har byggt ut eller satt in takkupor på övervåningen för ökad rymd och yta.

Här bor du i populära Snättringe med bara några minuter ner till Långsjön. Något som verkligen uppskattats i området, här kan du bada på sommaren, åka skridskor på vinter och promenera runt sjön hela året. Gömmarens naturreservat med elljusspår och mysiga promenadstråk är också mycket uppskattat. På andra sidan sjön ligger Herrängens gård med julbord och midsommarfirande. På gångavstånd nås bussar till både Fruängens tunnelbana och Stuvsta pendeltågsstation. I området finns flera förskolor och skolor för alla åldrar på gång- och cykelavstånd.

Varmt välkomna att uppleva ett välskött och mysigt hem, vi ses på visning!

Visa mer
Slutpris

5 040 000 SEK

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Välkomna

kök

vardagsrum

Uteplats

badrum entréplan

entré

övervåning

sovrum 1

sovrum 2

badrum övre plan

trädgård

Övriga bilder

Planlösning

Entréplan

Övervåning

Alternativ entréplan

Fastighetskarta