Hagvägen 9B Segeltorp
Segeltorp

Hagvägen 9B

Perfekt familjevilla på återvändsgata!

Såld

Perfekt familjevilla på återvändsgata!

- STORA SOCIALA YTOR - HÄRLIGA UTEPLATSER SOM FÖLJER SOLEN - ÅTERVÄNDSGATA - GARAGE - POPULÄRT OMRÅDE -

Varmt välkomna till Hagvägen och populära Segeltorp. Här bor ni i villa om två plan med fem sovrum och stora sociala ytor på både entréplatn och övervåningen. Entréplanet välkomnar dig med rymlig hall som leder in till vardagsrum eller kök. Social planlösning, utan att vara helt öppen. Från vardagsrummet når du uteplatserna som följer solen hela dagen och omringas av gräsmatta för bollek. På entréplanet finns också ett stort sovrum med förvaring i garderobsvägg, badrum med dusch och tvättstuga. På övervåningen hittar du fyra bra sovrum, badrum med takfönster för härligt ljusinsläpp och allrum för skönt häng. Huset ligger på lugn återvändsgata och har även ett garage, garaget sitter ihop med grannhuset och rymmer bil samt plats för förvaring.

Här bor du i lugn och rofylld omgivning med närhet till både grönområden, skolor/förskolor och shopping i Kungens Kurva allt detta på promenadavstånd. I området finns flera busshållplatser med bra turtäthet till Fruängen med tunnelbana eller Stuvsta med pendeltåg. Inte långt ifrån ligger även Zetas handelsträdgård med mysigt café, IKEA samt stor variation av shopping och större mataffär.

Varmt välkomna på visning, här är det lätt att trivas!

Visa mer
Slutpris

8 610 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.