Rundan 29 Tullinge
Tullinge

Rundan 29

Radhus om två plan på Tullingeberget!

Såld

Radhus om två plan på Tullingeberget!

- INSYNSKYDDAD BAKSIDA - SOCIALA YTOR - ALLA SOVRUM PÅ SAMMA PLAN - NATURSKÖNT OMRÅDE -

Varmt välkomna till populära Rundan på Tullingeberget. Här välkomnas ni in i ett radhus om 103 kvadratmeter fördelat på två plan. På entréplanet hittar du hall med förvaring, WC och tvättstuga, bra arbetskök samt det ljusa stora vardagsrummet. Vardagsrummet med plats för matgrupp leder ut till uteplatsen med härlig eftermiddags- och kvällssol. Säljaren installerade nyligen ett stort fönster ut på mot uteplatsen, något som gav hela entréplanet ett fantastiskt ljusinsläpp och fångar ögat direkt. Trädäcket under tak är perfekt för middagar i kvällssolen hela sommaren och tomten bjuder in till lek, sol och plats för odling. Uteplatsen är en av säljarens absoluta favoritplatser, hon beskriver hur hon kommer sakna att ligga i soffan under utetaket på eftermiddagen och lyssna på fåglarna. På övervåningen finns tre bra sovrum varav ett av dem leder ut till balkong i kvällssol med praktiskt förråd. Här finns även kaklat badrum med dusch och ytterligare två förråd för förvaring. Mycket familjevänligt område utan genomfartstrafik. I samfälligheten finns fina lekplatser och härlig grönska. Väldigt generös samfällighet där mycket ingår i avgiften varje månad så som vatten och värme via fjärrvärme samt tvättstuga att nyttja. Till huset hör även ett källarförråd under en av längorna där det också finns cykelförråd.

Uppe på berget finns härliga naturområden med trevliga promenadstråk i skogsområden. Tullingeberggskolan med årskurs F–9 ligger precis intill bostadsområdet. Det tar 10-15 minuter att promenera till pendeltåget men uppe i området går även två busslinjer som tar dig till pendeltågsstationen, det tar ca 20 minuter med tåg till city. På bara några minuters avstånd med bil finns ICA Maxi i Flemingsberg som växer samt Huddinge centrum med ett 70-tal butiker och restauranger. Huddinge kommun bygger ut Flemingsberg vilket kommer bli en ny stadsdel med många arbetstillfällen, något som kommer gynna och bara göra Tullinge ännu mer attraktivt som bostadsområde. Inte nog med den härliga naturen i Tullinge finns även Stendalsbadet nära området för svalkande dopp på sommaren.

Vi önskar er varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.