Blåsvägen 16 Vistaberg
Vistaberg

Blåsvägen 16

Styckbar tomt i naturskönt, ostört och populärt område!

Såld

Styckbar tomt i naturskönt, ostört och populärt område!

- STYCKBAR TOMT - TRIVASMT FAMILJEOMRÅDE - NATURNÄRA - STOR PLAN TOMT - INTILL LÖVSTA GÅRD -

Välkommen till Blåsvägen och trivsamma Talldalen. Här bor ni nära bekvämligheter, som skola, förskola och busslinjer - med ett fantastiskt ostört läge! Mitt emot tomten ligger Lövsta gård som ger dig utsikt över natursköna områden och ett insynsskyddat läge. Minsta tomtstorlek i området är 800 kvm och denna tomt är totalt 1920 kvm, detaljplanen för mer info och detaljer ligger bifogad under dokument. I bostadshuset finns tre bra sovrum, stort vardagsrum med utgång till altan i kvällssol, kök med gott om plats för större matgrupp och källare med garage, tvättstuga och gott om förvaring. Sommaren 2021 installerades solceller på taket, något som definitivt har sänkt hushållets elkostnad och överskott köps av nätleverantör.

Vill du läsa mer om området Talldalen och detaljplan 0126k-15031, följ länken för Huddinge kommuns hemsida: https://www.huddinge.se/stadsplanering-och-trafik/planer-projekt-och-arbeten/gallande-detaljplaner/sjodalen-fullersta/0126k-15031

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

8 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.