Såld radhus på Stigmansvägen 6a i Segeltorp
Segeltorp

Stigmansvägen 6a

GAVELRADHUS I POPULÄRA SEGELTORP

Såld

GAVELRADHUS I POPULÄRA SEGELTORP

- GAVELRADHUS - EGEN PARKERINGSPLATS - POPULÄRT OMRÅDE - 3 SOVRUM - UTEPLTASER SOM FÖLJER SOLEN - LEKPLATS UTANFÖR HUSET -

Vi är glada att välkomna er till Stigmansvägen 6a och detta mycket välplanerade gavelradhus. Lekplatsen i anslutning till baksidan, uppfarten med parkering och att kunna följa solen hela dagen är bara några anledningar till att säljarna verkligen har uppskattat att bo på Stigmansvägen.

Radhuset är i mycket gott skick med nyrenoverat kök och badrum, genomgående samma golv på entréplan och en övervåning med tre bra sovrum och utrymme för kontorsdel. Det är förberett för badrum på övervåningen om så önskas. Det stora sovrummet är utrustat med egen walk in closet. På framsidan finns plats för bil och gott om förvaring i förråd i anslutning. Här har du även trädäck med morgonsol, följ sedan solen till baksidan där du har eftermiddags- och kvällssol med utgång från vardagsrummet. Över uteplatsen på baksidan har du eldrivna markiser, och även markiser på framsidan. I anslutning till baksidan når du föreningens lekplats och fönsterna från vardagsrummet vetter mot, något som säljarna med egna små verkligen har uppskattat!

Bo med bekvämligheterna som en bostadsrätt innebär men med lyxen av radhus i lugnt och lummigt område. Precis intill bostadsområdet ligger Kungens Kurva med IKEA och Skärholmens centrum båda med mycket stort utbud av butiker, restauranger och mataffärer. Flera förskolor och skolor finns i närheten för barn i olika åldrar. I området finns även naturreservat, badsjö och stall samt Zetas anrika trädgård där du kan ta en fika i den härliga atmosfären. Precis intill bostadsområdet går buss till både tunnelbana och pendeltåg, du kan med fördel promenera till tunnelbanestationen, från Sätra tar det 21 minuter in till Stockholm city.

Varmt välkomna på visning, och tveka inte höra av er till ansvarig mäklare om ni har några frågor!

Visa mer
Slutpris

4 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.