Jägarstigen 2 Huddinge
Huddinge

Jägarstigen 2

Sällsynt tillfälle att förvärva tomt med stor potential!

Såld

Sällsynt tillfälle att förvärva tomt med stor potential!

På Jägarstigen 2 ges nu ett sällsynt tillfälle att förvärva denna friköpta och tilltagna hörntomt i högt läge. Här ges stor potential att skapa ditt drömboende. På fastigheten finns ett mindre bostadshus från 1928 i äldre skick om 37 kvm, samt en friggebod. I bostadshuset entréplan hittar du kök och vardagsrum med äldre ytskikt. På övervåningen ett sovrum/sovloft, samt badrum. I källaren finns ett utrymme som nyttjas som snickarbod och en pelletsbrännare, här finns även tvättstuga med dusch. Huset har bebotts under en längre tid men är av äldre standard och skick med genomgående stort renoveringsbehov för den som vill behålla huvudbyggnaden som bostadshus.

Ute på tomten slås ni av det höga läget och kommer in på fastigheten på en uppfart med plats för flera bilar. På tomten finns flertalet granar och björkar som ger en lummig känsla. Bakom huset, uppe på höjden över berget finns en terrass inbäddad i växtlighet. Tänk er att här anlägga en trall som sammanlänkas med huset övre plan, eller varför inte en fristående altan med trappa upp mer snarlikt som idag? Bara er egen fantasi sätter gränserna vid detta unika tillfälle!

Enligt detaljplanen för Södra Stuvsta får största byggnadsarea för huvudbyggnaden vara högst 150 kvadratmeter (vid beräkning utgås svensk standard SS 21054:2020) och byggt i två plan om max 7,5 meters höjd (se detaljplan under dokument). Området kring södra Stuvsta är väletablerat och bebyggt med kommunalt vatten och avlopp.

På Jägarstigen bor du med direkt närhet till bland annat matvarubutik och busshållplats. Här går bland annat en direktbuss in till Stockholm city och buss 172 som tar dig till tunnelbanan - om du inte hellre tar en promenad dit då det ligger på ca 15 minuters gångavstånd. På ungefär samma gångavstånd ligger Stuvsta station med pendeltåg. Dessutom kommer du som bilburen smidigt ut på Huddingevägen för vidare färd mot exempelvis Stockholm city eller Huddinge centrum. I området finns även flertalet förskolor och skolor på gångavstånd, Stensängsskolan som bara ligger några minuter bort utan att korsa några större bilvägar, är under utbyggnad och kommer i framtiden bli en skolan från förskoleklass och årskurs 3.

Förutom utannonserade visningstider är ni varmt välkomna att ta er ut och titta på tomten på egen hand.

Visa mer
Slutpris

3 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.