Sunnanvägen 12A Tullinge
Tullinge

Sunnanvägen 12A

VARMT VÄLKOMNA TILL SUNNANVÄGEN 12A

Såld

VARMT VÄLKOMNA TILL SUNNANVÄGEN 12A

- PLAN & STOR TOMT - KAKELUGN - FEM SOVRUM - NÄRA NATUR & KOMMUNIKATION -

På en plan och lummig skafttomt skyddad från biltrafik hittar ni det röda huset på Sunnanvägen 12A. Sunnanvägen är speciell, den leder dig ner till Tullingesjön med badplats, gångstråk, tennisbanor och båtplatser. I andra änden av Sunnanvägen når du Tullinge centrum med all bekvämlighet du kan tänka dig, trevligt bageri och pendeltåg. Denna del av Tullinge ger dig både närheten till city och den fantastiska natur som Tullinge har att erbjuda!

Här välkomnar vi er till ett boende med fem sovrum, två badrum, kök med groventré, vardagsrum med kakelugn och matplats samt stor plan tomt med härlig terrass. Den gröna tomten är 953 kvm och här finns plats för bilar på uppfarten och i carporten med intilliggande förråd för förvaring.

Här bor ni i natursköna Tullinge, ett liv i Tullinge erbjuder det bästa av två världar med närheten till naturen men också goda kommunikationer till city. På gångavstånd når du vatten med bad- och båtplats, skog, förskola och skola, centrum med matbutik samt pendeltåget som på endast 19 minuter tar dig till Södermalm.

Visa mer
Slutpris

6 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.