Hörningsnäsvägen 6B Centrala Huddinge
Centrala Huddinge

Hörningsnäsvägen 6B

Otrolig charm i modernt boende med pool, uthyrningslägenhet och styckbar tomt!

Såld

Otrolig charm i modernt boende med pool, uthyrningslägenhet och styckbar tomt!

SEKELSKIFTESCHARM - STYCKBAR TOMT - ÖPPNA SPISAR - STORA SOCIALA YTOR - POOL - UTHYRNINGSLÄGENHET

Äntligen kan vi välkomna er till Hörningsnäsvägen 6B och denna fantastiska villa om totalt 290 kvm med underbar uteplats med pool och trädäck. Belägen i ett gemytligt, men också centrumnära kvarter på skafttomt med närhet till skog och natur lämnar det här läget lite i övrigt att önska. I huset finns totalt åtta sovrum, två vardagsrum med varsin eldstad samt kök med matsal i direkt anslutning med utgång till pool och trädäck. I denna redan stora villa finns även en uthyrningslägenhet med egen ingång. Här finns separat sovrum, kök, WC, dusch, tvättmaskin och bastu. Villan har tidigare varit uppdelad i flera lägenheter men nyttjas inte så idag. Om det finns en önskan att igen förvandla villan till flera lägenheter så finns de separata ingångarna kvar. Här finns även möjlighet att stycka tomten för den som vill!

Kort och gott - en mycket trivsam familjevilla med pool i populärt område med gångavstånd till Huddinge centrum och pendeltåget som tar ca en kvart in till stan. Precis intill villan finns både förskolor och skolor på gångavstånd.

Det här huset måste upplevas, välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

10 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.