Krusvägen 9D Fullersta
Fullersta

Krusvägen 9D

FAMILJEVILLA MED POOL OCH DET PERFEKTA LÄGET!

Såld

FAMILJEVILLA MED POOL OCH DET PERFEKTA LÄGET!

POOL - OSTÖRT LÄGE - SISTA HUSET PÅ ÅTERVÄNDSGATA - NATURTOMT - 170 KVM TERRASS

Äntligen får vi välkomna er till Krusvägen 9D, sista huset på återvändsgata! Ett ostört läge med tomt om 953 kvm som vetter mot grönskande natur. Här bor ni i välskött och smakfull villa om 160 kvm fördelat på två plan med fyra sovrum. I villan finns nyrenoverat badrum med både dusch och badkar, balkong i härligt solläge, kamin, vardagsrum med fantastiskt burspråk mot terrassen och kök med stor köksö. Den underbara uteplatsen med terrass om ca 170 kvm ligger i perfekt solläge med sol hela dagen framåt senare kväll. Med det ostörda läget mot grönskan har denna uteplats precis allt du kan önska dig med pool, pergola, sol och även möjlighet till lek eller studsmatta i gräset. Nedanför terrassen finns härlig naturtomt med rikt djurliv, stort förvaringsutrymme under terrassen och friggebod. På andra sidan terrassen bakom pergolan finns odlingslådor med stengång och klätterväxter, i trädgården växer också fantastiska klätterrosor. Önskar du större gräsmatta finns möjlighet att fylla upp tomten. Villan ligger precis intill Rosendalsparken som just nu renoveras och ska bli en stadsdelspark, beräknas vara klart nu i sommar. Parken ska få fler planteringar, en lekplats med tema förtrollad skog och möjligheter till aktiviteter så som utegym, boule och bollsport. På uppfarten finns carport med förråd och plats för ytterligare två bilar på stenlagd uppfart.

Här bor du i ett familjevänligt villaområde med närhet till Huddinge centrum, pendeltåg samt skolor och förskolor. Precis intill villaområdet ligger Källbrinksskolan och Källbrinks sportområde med bland annat fotbollsplaner, tennisbanor, friidrottsanläggning och löpspår. Inte långt ifrån bostaden kan du bada och fiska i sjön Gömmaren med både strand och klippor.

Den här villan vill ni inte missa, kontakta ansvarig mäklare Rebecka Kristensen för mer info!

Visa mer
Slutpris

9 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.