Prästvägen 9 Centrala Huddinge
Centrala Huddinge

Prästvägen 9

Stor villa med pool och separat uthyrningslägenhet!

Såld

Stor villa med pool och separat uthyrningslägenhet!

STORA SOCIALA YTOR - POOL - UTHYRNINGSLÄGENHET - DUBBELGARAGE

Äntligen kan vi välkomna er till Prästvägen 9 och denna fantastiska villa om totalt 300 kvm med underbar baksida med pool och stort trädäck. Belägen i ett gemytligt och sjönära kvarter med närhet till skog och natur såväl som centrum och pendeltåg. På övervåningen finns fyra väl tilltagan sovrum, allrum med balkong och badrum med dusch. Här finns ett eget lyxigt föräldraplan med sovrum, walk in closet och badrum med tvättmaskin badkar och dusch. Entréplanet med öppen spis bjuder in till härligt socialt umgänge med öppet kök med köksö och stor plats för matgrupp om 10-12 personer samt utgång till det härliga pooldäcket. Vardagsrummet med fint ljusinsläpp från många fönster rymmer hela familjen. Till detta finns även separat uthyrningsdel med egen ingång, kök, badrum, tvättmaskin och rum samt fristående dubbelgarage med elektiska portar.

Kort och gott - en mycket trivsam familjevilla i populärt område nära badsjö, skolor och förskolor samt med goda bussförbindelser till Huddinge C och Stuvsta med pendeltåg.

Planerad visning 23/5, varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Visa mer
Slutpris

11 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.