Lännavägen 115 Balingsnäs
Balingsnäs

Lännavägen 115

Familjevilla med stor tomt!

Såld

Familjevilla med stor tomt!

STOR GAVELTOMT - HÄRLIGT UTEPLATS MED SPABAD - RENOVERAT KÖK - STORA SOCIALA YTOR

Varmt välkomna till Mellansjöbacken 2 och denna familjevilla i två plan. Här välkomnas du till entréplan med stort nyrenoverat kök med precis allt du kan önska dig. Utgång till den härliga uteplatsen med trätrall, tak ovan matgrupp och spabad. Vardagsrummet med vackert trägolv i vinkel bjuder in till härligt socialt umgänge. Braskaminen ger ett fint sken och höjer mysfaktorn! På entréplan finns även tvättstuga med groventré, helkaklat badrum med dusch och sovrum eller kontor. Villans övervåning erbjuder 3 bra sovrum, stort allrum med takfönster för härligt ljusinsläpp och helkaklat badrum med badkar. Utöver det finns två väl tilltagna klädkammare, perfekt för förvaring. Här nås även vinden som också ger gott om utrymme för förvaring.

Förskolor och grundskola finns inom 5 minuters promenad, liksom tillgång till naturreservat med vackra gångstråk och motionsspår. Busshållplats utanför dörren som tar dig mot Huddinge C och/eller Högdalen.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i, vi ses på visning!

Visa mer
Slutpris

6 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.