Bälgvägen 11 Fullersta
Fullersta

Bälgvägen 11

Familjevilla med pool anno 1928!

Såld

Familjevilla med pool anno 1928!

20-TALSVILLA MED POOL, INSYNSKYDDAD TOMT, DUBBELGARAGE OCH 4 SOVRUM I POPULÄRT OMRÅDE!

Vi välkomnar er till Bälgvägen 11 och denna enastående villa från 1928. Belägen i Fullersta bara 10 minuters promenad från Huddinge centrum ligger denna mycket vackra och klassiska 20-talsvilla med fem rum och kök. Familjen har gjort ett fantastiskt jobb med att behålla den tidstypiska känslan i huset, samtidigt som de moderna elementen som vi är vana vid idag har lyfts in. Genomgående vackra golv, utsökta detaljer från tak till golv, brutet sadeltak, putsad fasad och fönster med spröjsade fönsterglas som går i villans charmiga 1900-talsstil.

Det märks att man har tänkt på allt här! Med balkong och stor terrass i syd/västläge, både uppvärmd pool och spabad, poolhus om 10 kvm med bastu, ångbastu och dusch, samt ett otroligt trevligt inglasat uterum om 15 kvm med eluppvärmt klinkergolv lämnar det här huset lite att önska.

In genom den tidstypiska entrén finns gott om förvaring. Vidare på entréplan finner du ett stort vardagsrum med en vacker braskamin, här finns gott om plats för både matgrupp och en stor soffgrupp. Köket går i ljusa färger, med fönster i två väderstreck och plats för matgrupp om 6-8 personer. På övervåningen kommer du direkt upp till ett generöst utrymme som idag används som kontor och här når du balkongen med härlig kvällssol! De tre sovrummen kommer i olika storlekar och alla rymmer säng och förvaring tillsammans med skrivbord och möblemang. Badrum med badkar, dubbelhandfat och charmigt takfönster. Här finns även en duschplats med glasvägg. Från övervåningen når du vinden för ytterligare förvaringsmöjligheter. Källarplanet nås både från husets groventré och dubbelgaraget med motoriserade fjärrstyrda portar där även trefasuttag är monterat. Här hittar du tvättstuga med bastu och dusch, allrum eller tonårsrum, många bra förvaringsutrymmen samt isolerat musikrum med fördragna surroundkablar till 7.1 system.

Tomten är stor, hela 1552 m² och sträcker sig upp på berget med fantastisk utsikt och plan topp. Här fanns drömmar om att en dag bygga ett hus här uppe. Och vem vet, kanske förverkligar nästa ägare säljarnas dröm så snart styckning kan bli tillåten, den är nämligen stor nog för styckning men innehåller en del prickad mark.

Här bor du i ett familjevänligt villaområde med närhet till Huddinge centrum, pendeltåg samt skolor och förskolor. Precis intill villaområdet ligger Källbrinksskolan och Källbrinks sportområde med bland annat fotbollsplaner, tennisbanor, friidrottsanläggning och löpspår. Inte långt ifrån bostaden kan du bada och fiska i sjön Gömmaren med både strand och klippor.

Visa mer
Ansvarig mäklare
Rebecka Kristensen

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.