Rådstuguvägen 10 Centrala Huddinge
Centrala Huddinge

Rådstuguvägen 10

ÄNTLIGEN HAR DU MÖJLIGHET ATT FÖRVÄRA BOSTAD MED EGEN UTHYRNINGSLÄGENHET!

Såld

ÄNTLIGEN HAR DU MÖJLIGHET ATT FÖRVÄRA BOSTAD MED EGEN UTHYRNINGSLÄGENHET!

FÖRHANDSVISAS 25/5 - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE!

LÄGENHET I TOPPSKICK MED UTHYRNINGSLÄGENHET I EN AV HUDDINGES MEST POPULÄRA FÖRENINGAR!

Varmt välkomna till Rådstuguvägen och populära föreningen Rådstugan som ligger precis intill Huddinge centrum. Här bor du i en totalrenoverad, öppen och ljus trea med tillhörande uthyrningsdel med egen ingång! Lägenheten är i nyrenoverat skick och hyrs ut idag, hyresgästen bor gärna kvar om ni önskar hyra ut lägenheten. Uthyrningslägenheten har stor potential för dig som boende att hjälpa sänka eller helt finansiera månadskostnaden. Det finns gott om plats för umgänge i vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket är välutrustat med integrerad diskmaskin, kyl & frys, inbyggd mikro, induktionshäll, ugn och fläkt. I det stora sovrummet finns plats för dubbelsäng med gott om förvaring i garderober med inredning och belysning. Utgång till den inglasade balkongen i härligt solläget mot den grönskande innergården. I det andra sovrummet finns plats för säng och skrivbord, även här bra med förvaring i garderober med inredning och belysning. I det helkaklade badrummet i toppmodernt utförande finns tvättmaskin under arbetsbänk, tvättställ i kommod, WC, dusch med glasdörrar.

Det är en mycket omtyckt förening på bekvämt promenadavstånd till Huddinge C med dess rikliga utbud av butiker, restauranger och social service. Här finns lysande kommunikationer i form av pendeltåg och busstation precis runt hörnet. Föreningen har en stabil ekonomi och vann år 2006 Huddinge kommuns Skönhetspris, här är det lätt att trivas!

Visa mer
Slutpris

5 600 000 kr

Ansvarig mäklare
Rebecka Kristensen

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.